Skip to content

Stage: basispagina

BOL – Meeloopstage – Uren in overleg

Ben jij op zoek naar een stageplek waar je niet alleen ervaring opdoet, maar ook een leuke tijd beleeft? Dan is een stage bij het Sidekix Contact Center iets voor jou! Want het serviceteam heeft ook dit jaar plek voor een gemotiveerde Contact Center Stagiair.

Meer informatie

Share

WAT GA JE doen als

MEEWERKEND LEAD AGENT?

Als Contact Center Stagiair leer je meer over service en relatiebeheer. De focus ligt op klanttevredenheid, zodat jij aan het eind van je stage alle kwaliteiten beheerst die een Contact Center Medewerker nodig heeft.

Je wordt tijdens je stageperiode begeleid door een teamleider. Hij/zij leert jou de fijne kneepjes van het vak en staat klaar om je te adviseren. Ook ben je volwaardig onderdeel van het team en maak je van dichtbij mee hoe het bedrijfsleven werkt.

Het Sidekix Contact Center is continu haar dienstverlening aan het uitbreiden. Zo blijven we scherp op onze werkprocessen en houden we onze ogen open voor relevante trends en ontwikkelingen.

IMG_5880

Wie zoekt Sidekix

Voor deze functie?

Sociaal, meedenkend en klaar voor een uitdaging: dat ben jij in een notendop! Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en servicegerichte collega. Iemand die klaar is om de volgende stap in zijn/haar carrière te zetten en zijn/haar eerdere ervaringen te gebruiken voor de verdere ontwikkeling van het Sidekix Contact Center. Een groot verantwoordelijkheidsgevoel en passie voor het vak kunnen hierbij niet ontbreken. Wij zoeken daarom iemand die:

Wat mag jij van

Sidekix verwachten?

Het Sidekix Contact Center biedt jou een werkomgeving waarin je écht jezelf kunt zijn. We stimuleren jouw professionele en persoonlijke groei, waardoor jij niet alleen het beste uit jezelf kunt halen, maar ook een waardevolle bijdrage kan leveren aan de groei van Sidekix. Daarnaast geniet je van aantrekkelijke (secundaire) arbeidsvoorwaarden, zoals:

Wanneer we gaan samenwerken dan starten we met een tijdelijk dienstverband, met het doel om een langdurige samenwerking aan te gaan. Wanneer je ambitie hebt dan kun je op termijn een bredere ontwikkeling doormaken. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en mogelijkheden om door te groeien.

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Mooi! Dan ziet Hans van der Horst, manager Contact Center, jouw motivatie en CV graag verschijnen. Klik op de gele knop om direct te solliciteren. Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Software Engineer

Software Engineer

Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière, een nieuwe uitdaging in een prikkelende omgeving of voel je dat het als eigen ondernemer tijd is je potentie en kennis binnen een groeiende organisatie in te zetten? Dan is dit je kans! Sidekix zoekt namelijk een Software Engineer.
40 uur-
HBO

Accountmanager Binnendienst

Accountmanager Binnendienst

Bij Sidekix zijn we aan het groeien en onze klantportefeuille groeit mee. Voor onze afdeling Sales en Marketing zoeken wij een nieuwe accountmanager met affiniteit voor e-commerce en webshoplogistiek.
40 uur, 36 uur-
HBO