Skip to content

Art-Inn vol kunst, vrienden en familie bij Sidekix!

Het was vorige week extra gezellig bij Sidekix tijdens de Art-Inn van Noble-Art. Verschillende collega’s zijn deze dag samen met hun vrienden en/of familie langs geweest om bijzondere kunstwerken te bekijken en met elkaar te genieten van een leuke middag.

De Art-Inn is onderdeel van Noble-Art: een mvo-initiatief van Sidekix. Het geeft kunstenaars met een verstandelijke beperking een platform om hun kunst te presenteren en te verkopen. Het Sidekix kantoor aan de Loopkantstraat 19 werd daarom op vrijdag 5 november getransformeerd tot een kleurrijke Art-Inn.

Het was niet alleen een succesvolle, maar ook erg gezellige middag. Verschillende collega’s kwamen tijdens of na hun werk langs met vrienden en/of familie om de kunstenaars gedag te zeggen en de werken te bekijken. Vol trots lieten de kunstenaars van Noble-Art hun verschillende werken zien. Zo waren er schilderijen, leuke ansichtkaarten, beeldjes, knuffels en nog veel meer. Na het bekijken van al het moois dat de Art-Inn te bieden heeft was er ruimte om een kopje koffie te drinken en met elkaar te praten.

Er zijn veel kunstwerken verkocht deze dag. In totaal is er meer dan €3.500 opgehaald voor de kunstenaars van Noble-Art. Een prachtig bedrag waarmee de kunstenaars nieuw materiaal kunnen kopen. Sidekix kijkt terug op een geslaagde dag en heeft nu al zin in de Art-Inn van 2022. Hopelijk zien we je dan!

Deel dit bericht