Skip to content

Sidekix

Join us!
Ambitieus als we zijn, worden we altijd blij van nieuw talent. Van enthousiastelingen die de handen uit de mouwen steken, die de lat hoog leggen voor zichzelf én die graag van een klant een held maken. Hecht je daarnaast ook veel waarde aan een goede samenwerking met je collega’s én met onze klanten? Dan ben jij onze held!

En daar mag wat tegenover staan. Daarom geniet je naast een goed salaris ook nog van 27 verlofdagen, reiskostenvergoeding, een collectieve zorgverzekering en een prima pensioenregeling. Bovendien krijg je er ook een heel stel gezellige collega’s bij met wie je dolle pret hebt tijdens de vrijdagmiddagborrel, de jaarlijkse barbecue en andere leuke activiteiten. Omdat we het belangrijk vinden dat onze medewerkers gezond leven bieden we je fruit aan.

Historie

Ongeveer 20 jaar geleden startte het bedrijf in Elst met een printklus van gewonnen toegangstickets voor deelnemers van de Postcodeloterij voor Sail Amsterdam. Na deze opdracht volgden er meer en werd ook het aanbod van diensten uitgebreid naar e-mail, fulfilment en het versturen van prijzen. Dat smaakte naar meer!

In 2012 verhuisde we naar Uden. Verschillende klanten haakten aan en zo ontstond een heus fulfilmentbureau met een groeiend pakket aan diensten. In 2018 was het tijd voor een nieuwe naam: Sidekix was geboren! Inmiddels hebben we ruim 100 mensen in vaste dienst en nog de nodige flexkrachten en helpen we dagelijks landelijke spelers zoals de Nationale Postcode Loterij, de VriendenLoterij, KPN, Swinkels Family Brewers, Voetbal International en de BankGiro Loterij met het fulfilment van hun marketingcampagnes.

Sollicitatieproces

Hieronder zie je een Infographic van het sollicitatieproces. Alles is erop ingericht om jou een hartelijk en warm welkom te geven!

Onboarding

Voor jou begint het op je eerste werkdag. We hebben een inwerkprogramma voor je opgesteld. Een directe collega wordt jouw buddy en staat dag en nacht klaar om je te helpen met al jouw vragen. Op de eerste werkdag word je voorgesteld aan je nieuwe collega’s. Jouw buddy maakt je ook wegwijs in het bedrijf zodat jij je direct thuis gaat voelen. Tijdens het onboardingsproces leer je niet alleen jouw eigen functie of jouw eigen afdeling kennen maar maak je ook kennis met andere afdelingen waar je tijdens jouw werk mee te maken krijgt.  Regelmatig gaan we even om de tafel om jouw ontwikkeling te evalueren en kijken we of jouw inwerktraject moet worden bijgesteld.