Skip to content

Maak het Verschil in Klantenservice met Sidekix

Ben je op zoek naar een dynamische en uitdagende carrière in de klantenservice? Sidekix, een toonaangevend bedrijf in klantcontactoplossingen, biedt diverse vacatures aan in ons contact center. Bij Sidekix begrijpen we het belang van uitstekende klantenservice en de impact die dit kan hebben op de bedrijfsvoering van onze klanten. Ons doel is niet alleen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen, maar ook om onze medewerkers te voorzien van een werkomgeving waar zij kunnen groeien en hun vaardigheden kunnen ontwikkelen. Ontdek de mogelijkheden binnen ons bedrijf, waar jouw passie voor communicatie en klanttevredenheid hand in hand gaan met professionele ontwikkeling en persoonlijke groei.

Bouw aan Jouw Toekomst bij Sidekix

Sidekix is niet zomaar een contact center; het is een plaats waar jouw ambities werkelijkheid kunnen worden. We bieden een verscheidenheid aan functies, van klantenservice medewerker tot teamleider en meer. Binnen onze organisatie stimuleren we continue persoonlijke en professionele ontwikkeling. Trainingen en workshops zijn onderdeel van het werkproces, zodat je jouw communicatieve vaardigheden en kennis van klantenservicetools steeds verder kunt verbeteren. Ons interne promotiebeleid zorgt ervoor dat talent herkend en beloond wordt, waardoor medewerkers de kans krijgen om door te groeien binnen het bedrijf. Ben je iemand die initiatief neemt en constant op zoek is naar verbetering? Dan ben je de ideale kandidaat voor een van onze vacatures in het kloppend hart van klanttevredenheid.

Werken bij Sidekix betekent dat geen enkele dag hetzelfde is. Met een diverse klantenkring komen onze werknemers in aanraking met een breed scala aan klantvragen en verschillende situaties. Dit maakt het werk uitdagend en afwisselend. We geloven in een open en inclusieve bedrijfscultuur waar feedback welkom is en waar medewerkers aangemoedigd worden om hun mening te delen. Dit draagt bij aan een positieve werksfeer waarbij teamwerk en collegialiteit centraal staan. Bij Sidekix zijn we trots op onze moderne werkplekken en de nieuwste technologieën die we inzetten om de klantenservice te optimaliseren. Ben je klaar om aan te sluiten bij een team van gedreven professionals die dagelijks streven naar de beste service? Ontdek dan nu onze contact center vacatures en zet de eerste stap naar een lonkende carrière bij Sidekix.

IMG_5880

Begin Vandaag met Jouw Carrière bij Sidekix

Als je interesse hebt in een loopbaan waarin je echt een verschil kunt maken en waarbij je kunt rekenen op een ondersteunende bedrijfscultuur, dan zijn de contact center vacatures bij Sidekix jouw springplank naar succes. Bekijk ons actuele vacatureaanbod en solliciteer direct. Word onderdeel van een organisatie waar jouw stem telt en jouw bijdrage zichtbaar is. Neem de controle over jouw professionele toekomst en groei samen met Sidekix naar nieuwe hoogten in klantenservice excellentie.

Bijbaan Orderpicker E-Fulfilment

Bijbaan Orderpicker E-Fulfilment

Sidekix is aan het groeien! We hebben meer klanten, meer werk en zoeken daarom nieuwe collega’s. We zijn op zoek naar iemand die graag op zondag en doordeweeks in de avonden als Orderpicker E-Fulfilment uren wil komen maken. Iets voor jou? Lees dan snel verder!
Bijbaan-
Overig

Meewerkend Operator

Meewerkend Operator

Heb jij aanleg voor techniek en ben je gepassioneerd over je vakgebied? Misschien word jij dan wel onze nieuwe collega. Sidekix is op zoek naar een Machine Operator om ons groeiende machinepark te faciliteren.
40 uur, 32 uur-
MBO