Skip to content

Een dag met kunst, vrienden en familie bij Sidekix!

Het was vorige week extra gezellig bij Sidekix tijdens de Art-Inn van Noble-Art. Verschillende collega’s zijn deze dag samen met hun vrienden en/of familie langs geweest om bijzondere kunstwerken te bekijken en met elkaar te genieten van een leuke middag.

Noble-Art is een mvo-initiatief van Sidekix en geeft kunstenaars met een verstandelijke beperking een platform om hun kunst te presenteren en te verkopen. Het Sidekix kantoor aan de Loopkantstraat 19 werd daarom op vrijdag 5 november getransformeerd tot een kleurrijke Art-Inn.

Het was niet alleen een succesvolle, maar ook erg gezellige middag. Verschillende collega’s kwamen tijdens of na hun werk langs met vrienden en/of familie om de kunstenaars gedag te zeggen en de werken te bekijken. Er was voldoende ruimte om daarna een kopje koffie te drinken en met elkaar te praten. “Het was leuk om collega’s eens in een andere sfeer te kunnen spreken”, vertelt Louisa Mokhtari, communicatiemedewerker bij Sidekix. “Mijn partner en vrienden vonden het eveneens erg gezellig. Volgend jaar komen ze zeker nog een keer langs!”

In totaal is er meer dan €3.500 opgehaald voor de kunstenaars van Noble-Art. Sidekix kijkt terug op een geslaagde dag en heeft nu al zin in de Art-Inn van 2022. Hopelijk zien we je dan!

Deel dit bericht