Skip to content

Een functie vol communicatie en uitdaging

Stel je voor: een baan waar je elke dag mensen helpt, waar je elk telefoontje afrondt met een gevoel van voldoening, en waar geen dag hetzelfde is. Dat is wat je als callcenter medewerker kunt verwachten. In deze rol ben je meer dan alleen een stem aan de telefoon; je bent het hart en de ziel van het bedrijf waarvoor je werkt. Elke oproep is een kans om iemands dag net een beetje beter te maken, en dat maakt deze baan zo bijzonder.

Werken bij het callcenter van Sidekix betekent dat je in een levendige en soms uitdagende omgeving terechtkomt. Maar maak je geen zorgen, je staat er niet alleen voor. Je wordt onderdeel van een team callcenter medewerkers, waar iedereen elkaar steunt en waar je kunt rekenen op de hulp van je collega’s. Sidekix is een plek waar je kunt groeien, zowel professioneel als persoonlijk.

Wat doe je als callcenter medewerker?

Als medewerker van een callcenter ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten. Dit betekent dat je vragen beantwoordt, problemen oplost en advies geeft over producten of diensten. Je leert hoe je effectief kunt communiceren, hoe je empathisch kunt zijn en hoe je snel kunt schakelen tussen verschillende taken. Je krijgt te maken met een breed scala aan klanten, elk met hun eigen verhaal en behoeften. Het is jouw taak om elk van hen een positieve ervaring te bieden.

Maar het is meer dan alleen maar praten aan de telefoon. Je werkt met diverse systemen om klantgegevens bij te houden, bestellingen te verwerken en informatie op te zoeken. Deze vaardigheden zijn niet alleen nuttig in een callcenter, maar ook in vele andere functies en sectoren.

Bovendien is werken in een callcenter een geweldige manier om je communicatieve vaardigheden te verbeteren. Je leert hoe je effectief kunt luisteren, hoe je je boodschap duidelijk kunt overbrengen en hoe je om kunt gaan met uitdagende situaties. Deze vaardigheden zijn onmisbaar in vrijwel elke carrière.

Werken bij Sidekix als Klantenservicemedewerker of Call Agent

De voordelen van werken in een callcenter

Sidekix zoekt collega’s die het team kunnen versterken met een minimale beschikbaarheid van 16 uur per week, van maandag tot en met vrijdag. Deze uren worden flexibel verdeeld over de werkdagen. Dit biedt een ideale gelegenheid, vooral voor diegenen die nog studeren of andere verplichtingen hebben. De werktijden variëren doordeweeks van 09:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot ongeveer 15:00 uur.

Kortom, als callcenter medewerker doe je veel meer dan alleen gesprekken voeren; je bouwt relaties op, lost problemen op en maakt elke dag het verschil. Ben jij klaar voor deze uitdaging?

Projectmanager

Projectmanager

Ben jij een gedreven projectmanager die energie krijgt van het plannen, uitvoeren en afronden van afwisselende projecten? Dan is deze functie iets voor jou!
40 uur, 32 uur-
HBO

Junior 1e lijnssupport medewerker

Junior 1e lijnssupport medewerker

Houd jij van afwisseling en vind jij het leuk om ervoor te zorgen dat jouw collega’s probleemloos kunnen werken? Word Junior 1e lijnssupport medewerker bij Sidekix!
40 uur, 32 uur-
MBO