Skip to content

Een Uitdagende Carrière als Orderpicker bij Sidekix

Bij Sidekix, een toonaangevend e-commerce bedrijf, streven we ernaar om de beste producten en diensten aan onze klanten te leveren. Om dit te bereiken, zijn we voortdurend op zoek naar gemotiveerde teamleden die gepassioneerd zijn over efficiëntie en nauwkeurigheid. Als orderpicker speel je een cruciale rol in ons bedrijf door ervoor te zorgen dat de bestellingen snel en accuraat worden verzameld en verzonden. Ben jij klaar voor een uitdagende job order picken bij Sidekix?

Carrièremogelijkheden als Orderpicker

Bij Sidekix streven we ernaar om een positieve werkomgeving te creëren. Als orderpicker bij Sidekix geniet je van diverse voordelen, waaronder competitieve salarissen, flexibele werktijden en de mogelijkheid om deel uit te maken van een groeiend bedrijf in de dynamische wereld van e-commerce. Bovendien bieden we uitgebreide training en ontwikkelingsmogelijkheden, zodat je jouw vaardigheden kunt aanscherpen en vooruitgang kunt boeken in je carrière.

Bij Sidekix openen we de deur naar een dynamische toekomst in de e-commerce. Als orderpicker ben je niet alleen een onmisbare schakel in ons succes, maar start je een reis vol mogelijkheden. Met focus op continue groei, uitgebreide trainingsprogramma’s en interne mobiliteit, biedt Sidekix jou niet alleen een baan, maar een langetermijnperspectief waarin jouw inzet en ambitie worden beloond.

Werken als Orderpicker in het magazijn van Sidekix

Waar Wacht Je Nog Op?

Een orderpicker job bij Sidekix biedt niet alleen een uitdagende en lonende ervaring, maar ook de kans om deel uit te maken van een snelgroeiend e-commerce bedrijf. Als jij gedreven bent, teamwork hoog in het vaandel hebt staan en op zoek bent naar een dynamische werkplek, is Sidekix de plek voor jou. Wacht niet langer. Ontdek de mogelijkheden die op jou wachten als een van onze orderpickers bij Sidekix. Jouw reis naar een bloeiende carrière begint hier.

Operator Print

Operator Print

Als Operator Print werk je midden in de bruisende productieomgeving van Sidekix. Je gaat aan het werk met een van de machines uit ons machinepark. Het is jouw verantwoordelijkheid om te zorgen dat deze machine goed is ingesteld en netjes wordt onderhouden.
24 uur, 40 uur-
MBO

Software Engineer

Software Engineer

Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière, een nieuwe uitdaging in een prikkelende omgeving of voel je dat het als eigen ondernemer tijd is je potentie en kennis binnen een groeiende organisatie in te zetten? Dan is dit je kans! Sidekix zoekt namelijk een Software Engineer.
40 uur-
HBO