Skip to content

Een Uitdagende Carrière als Orderpicker bij Sidekix

Bij Sidekix, een toonaangevend e-commerce bedrijf, streven we ernaar om de beste producten en diensten aan onze klanten te leveren. Om dit te bereiken, zijn we voortdurend op zoek naar gemotiveerde teamleden die gepassioneerd zijn over efficiëntie en nauwkeurigheid. Als orderpicker speel je een cruciale rol in ons bedrijf door ervoor te zorgen dat de bestellingen snel en accuraat worden verzameld en verzonden. Ben jij klaar voor een uitdagende job order picken bij Sidekix?

Carrièremogelijkheden als Orderpicker

Bij Sidekix streven we ernaar om een positieve werkomgeving te creëren. Als orderpicker bij Sidekix geniet je van diverse voordelen, waaronder competitieve salarissen, flexibele werktijden en de mogelijkheid om deel uit te maken van een groeiend bedrijf in de dynamische wereld van e-commerce. Bovendien bieden we uitgebreide training en ontwikkelingsmogelijkheden, zodat je jouw vaardigheden kunt aanscherpen en vooruitgang kunt boeken in je carrière.

Bij Sidekix openen we de deur naar een dynamische toekomst in de e-commerce. Als orderpicker ben je niet alleen een onmisbare schakel in ons succes, maar start je een reis vol mogelijkheden. Met focus op continue groei, uitgebreide trainingsprogramma’s en interne mobiliteit, biedt Sidekix jou niet alleen een baan, maar een langetermijnperspectief waarin jouw inzet en ambitie worden beloond.

Werken als Orderpicker in het magazijn van Sidekix

Waar Wacht Je Nog Op?

Een orderpicker job bij Sidekix biedt niet alleen een uitdagende en lonende ervaring, maar ook de kans om deel uit te maken van een snelgroeiend e-commerce bedrijf. Als jij gedreven bent, teamwork hoog in het vaandel hebt staan en op zoek bent naar een dynamische werkplek, is Sidekix de plek voor jou. Wacht niet langer. Ontdek de mogelijkheden die op jou wachten als een van onze orderpickers bij Sidekix. Jouw reis naar een bloeiende carrière begint hier.

Shiftleader E-fulfilment

Shiftleader E-fulfilment

Wij zoeken een proactieve en resultaat gerichte shiftleader. Heb jij enige ervaring met coördineren van processen binnen een logistieke omgeving en weet jij ook nog eens van aanpakken met een team om samen deadlines te halen? Dan zoekt Sidekix jou! Lees snel verder.
40 uur-
MBO

Data Engineer

Data Engineer

Als Data Engineer versterk je het Business Systems-team van Sidekix, een van de drie IT-teams. Samen met zes directe collega's maak je bedrijfsprocessen inzichtelijk aan de hand van data. Dit doe je door bijvoorbeeld mee te denken over modellen in de Azure Data Factory en een dashboard te ontwikkelen waar verschillende KPI's worden gepresenteerd.
40 uur, 32 uur-
HBO