Skip to content

Gezellige Pieten Drive Thru bij Sidekix!

Sidekix is niet alleen bondgenoot van diverse bedrijven in Nederland, maar ook van Sinterklaas! Net als elk jaar helpt Sidekix de goede sint met het printen van kleurplaten. Daar is niet alleen de sint erg blij mee, maar ook twee van zijn pieten, namelijk Creapiet en Kleurpiet! Zij verraste ons met een leuke Pieten Drive Thru!

Als bedankje voor de hulp mochten de kinderen en kleinkinderen bij Sidekix hun schoentjes komen zetten in een van onze kantines. En dat lieten de kinderen zich geen tweede keer vertellen. Ze hebben niet alleen hun schoentje gezet, maar ook nog eens prachtige tekeningen en kleurplaten gekleurd voor Sinterklaas en zijn pieten! De pieten waren daar natuurlijk enorm van onder de indruk en wilde de kinderen persoonlijk komen bedanken met lekkere pepernoten en een leuk cadeautje.

Om het bezoek van Creapiet, Kleurpiet en de kleine hulppietjes veilig te kunnen faciliteren, hebben we een Pieten Drive Thru opgezet bij Sidekix. Gezinnen kwamen in tijdsloten langs om de schoentjes op te halen. De pieten hebben hen vermaakt met leuke dansjes, vrolijke liedjes, cadeautjes én een persoonlijke boodschap van Sinterklaas. Ook aan de kinderen die er niet bij konden zijn is gedacht. Voor hen hebben de pieten een persoonlijke videoboodschap gemaakt. Ondanks het ongunstige weer was het een enorm gezellige middag.

Dankjewel Creapiet, Kleurpiet en alle hulppietjes voor jullie inzet en energie!

Deel dit bericht