Skip to content

Groeien in je werk: van collega’s naar studiegenoten

Niet alleen in ons privéleven, maar ook in ons werk zijn we continu aan het groeien. En dat is goed, want door te werken aan onze vaardigheden en onszelf bewust te zijn van onze potentie kunnen we groeien in ons vak. Sidekix helpt haar medewerkers hierbij door hen de juiste handvatten te geven. En daar is het aanbieden van de Middle Management Development Training die binnenkort gaat starten een goed voorbeeld van.

Onze teamleiders starten in februari met een Middle Management Development Training, waarin ze zichzelf persoonlijk en professioneel gaan ontwikkelen. Deze training wordt aangeboden door de HAN (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen) en onder begeleiding van coach Anton van Quanton gegeven. Het is een intensief traject waarbij deelnemers zes maanden lang van collega’s naar studiegenoten gaan. Samen gaan ze de diepte in en leren daarmee zichzelf en elkaar beter kennen.

Wat houdt de Middle Management Training in?

De training bestaat uit zeven bijeenkomsten, waarbij meerdere dagdelen gevuld zijn met een interactief programma. De deelnemers werken samen in de vorm van actionlearning. Zo kunnen collega’s hetgeen dat ze leren meteen toepassen op de werkvloer en gebruiken om kennis door te geven aan hun team. Er wordt gereflecteerd én tegelijkertijd vooruitgekeken, zodat deelnemers zich kunnen vormen tot de teamleiders van de toekomst.

Kick-Off

De Middle Management Development Training heeft een gezamenlijke aftrap gehad in Markant Uden. Onder begeleiding van HR-manager Pierre schreuder en CEO Tjeerd Nijenhuis werd er door docente Petra van de HAN en coach Anton een presentatie gegeven. Een inspirerende start van een mooi traject. De eerste bijeenkomst wordt op locatie bij de HAN gegeven, waarnaar de trainingen verder bij Sidekix worden verzorgt.

Deel dit bericht