Skip to content

Kerstontbijt 2022

De kerstsfeer zit er goed in bij Sidekix. Zo ook afgelopen donderdag, toen we de dag samen zijn begonnen met een gezellig kerstontbijt. Onder het genot van lekker eten van Brasserie de Conversatie en sfeervolle accordeonmuziek hebben we geproost op een mooi jaar. 

Met een mooie speech van CEO Tjeerd Nijenhuis werd het kerstontbijt geopend. De sfeer zat er goed in en na gezellig met elkaar gegeten te hebben kregen iedereen het kerstpakket overhandigd. Het was een goed begin van de dag. We zijn enorm trots op alle collega’s, met wie we elke dag samenwerken om van onze klanten helden te maken. Zonder hun inzet en betrokkenheid zou Sidekix niet zijn wat het nu is. Aan iedereen daarom nogmaals: bedankt voor alle inzet!

Met enthousiasme kijken we vooruit naar 2023, waarin we opnieuw samen gaan knallen. We zijn bezig met veel mooie, nieuwe dingen. Blijf op de hoogte door onze social media kanalen in de gaten te blijven houden. Wil jij in het nieuwe jaar ook werken bij het gezelligste bedrijf van Uden en omgeving? Vinden we leuk, want we hebben altijd ruimte bij Sidekix voor nieuw talent. Bekijk onze actuele vacatures of stuur een opensollicitatie naar sollicitaties@sidekix.nl. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Deel dit bericht