Skip to content

Logistieke medewerker vacature

Ben je op zoek naar een nieuwe en spannende uitdaging in de wereld van logistiek? Kijk dan niet verder dan de logistieke medewerker vacature bij Sidekix in Uden. Sidekix, gelegen in het bruisende hart van Noord-Brabant, tussen Eindhoven en Uden, is een dynamisch bedrijf dat zich specialiseert in marketinglogistiek en klantcontact. Als logistiek medewerker bij Sidekix krijg je de kans om te werken in een snel veranderende omgeving waar geen dag hetzelfde is.

De functie van logistiek medewerker omvat een breed scala aan taken. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen en verwerken van inkomende goederen, het voorbereiden van orders voor verzending, en het onderhouden van de opslagruimtes. Dit vereist niet alleen een goede fysieke conditie, maar ook een scherp oog voor detail en een proactieve houding. Bij Sidekix waarderen we teamwerk en een positieve instelling. Hier krijg je de kans om je logistieke vaardigheden verder te ontwikkelen en een cruciaal onderdeel van ons team te worden.

Waarom werken bij Sidekix?

Uden is een levendige stad in Noord-Brabant met een rijke geschiedenis en een bloeiende economie. Werken bij Sidekix in Uden betekent dat je onderdeel wordt van een gemeenschap waar innovatie en gezelligheid hand in hand gaan. Deze stad bieden niet alleen een aangename werkomgeving, maar ook diverse mogelijkheden voor ontspanning en persoonlijke groei.

Voor diegenen die reizen tussen Eindhoven en Uden, biedt de locatie van Sidekix het beste van twee werelden. De reis is kort en eenvoudig, wat het woon-werkverkeer aangenaam maakt. In je vrije tijd kun je genieten van de rijke cultuur en de bruisende horeca die beide steden te bieden hebben. Dit maakt de logistieke medewerker vacature bij Sidekix niet alleen een kans voor een geweldige carrière, maar ook een uitnodiging om deel uit te maken van een levendige gemeenschap.

IMG_3293

Groei en ontwikkeling

Bij Sidekix geloven we sterk in de groei en ontwikkeling van onze medewerkers. Als logistiek medewerker krijg je diverse trainingen en workshops om je vaardigheden te verbeteren. We moedigen onze medewerkers aan om initiatief te nemen en met ideeën te komen om onze logistieke processen te optimaliseren. Jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling staat bij ons voorop.

De logistieke medewerker vacature bij Sidekix is meer dan een baan; het is een kans om deel uit te maken van een team dat voortdurend streeft naar verbetering en innovatie. Of je nu ervaring hebt in de logistiek of pas begint, wij bieden je de tools en ondersteuning om te groeien en te slagen in je carrière. Word deel van ons team in Uden en draag bij aan ons succes, terwijl je jouw eigen potentieel maximaal benut.

Operator Print

Operator Print

Als Operator Print werk je midden in de bruisende productieomgeving van Sidekix. Je gaat aan het werk met een van de machines uit ons machinepark. Het is jouw verantwoordelijkheid om te zorgen dat deze machine goed is ingesteld en netjes wordt onderhouden.
24 uur, 40 uur-
MBO

Shiftleader E-fulfilment

Shiftleader E-fulfilment

Wij zoeken een proactieve en resultaat gerichte shiftleader. Heb jij enige ervaring met coördineren van processen binnen een logistieke omgeving en weet jij ook nog eens van aanpakken met een team om samen deadlines te halen? Dan zoekt Sidekix jou! Lees snel verder.
40 uur-
MBO