Skip to content

Middle Management Development Traject is afgerond!

Gisteravond hebben de deelnemers van het Middle Management Development Traject hun certificaat in ontvangst mogen nemen. Een mooi moment waar we samen op proosten om het succes te vieren.

Begin dit jaar ging de Middle Management Development Training – aangeboden door de HAN – van start. Onder begeleiding van coach Anton van Quanton hebben de Teamleiders gewerkt aan hun persoonlijke vaardigheden en leiderschap. In deze intensieve periode zijn onze collega’s enorm gegroeid in hun eigen kracht en hebben zij nieuwe talenten ontwikkeld. En met resultaat. Want de deelnemers van het traject hebben gister hun officiële certificaat in ontvangst mogen nemen. Een mooie prestatie!

De certificatenuitreiking vond plaats in restaurant Cusco in Uden. Een feestelijke afsluiting met complimenten en waardering vanuit het Management en de Directie voor het afronden van deze training. Ook Teamleider Noud sprak iedereen toe met een dankwoord. “We zijn enorm dankbaar voor de kans en het vertrouwen dat Sidekix ons gegeven heeft. Heel erg bedankt!”, aldus Noud Hutjens. In goede sfeer werd er samen teruggekeken op een mooie periode. In totaal heeft het traject 7 maanden geduurd.

We zijn trots op alle collega’s die het Middle Management Development Traject hebben doorlopen. Er is door iedereen hard gewerkt om samen tot dit prachtige resultaat te komen.

Deel dit bericht