Skip to content

Ontdek de actieve functie van orderpicker werk

Ben je iemand die graag fysiek bezig is en zich niet graag verveelt op het werk? Dan is de functie van orderpicker wellicht perfect voor jou. In deze rol ben je de spil in het magazijn, waar je verantwoordelijk bent voor het verzamelen en klaarmaken van bestellingen. Het is een baan die zowel fysiek als mentaal uitdagend kan zijn, en waarbij elke dag weer anders is.

Orderpickers spelen een cruciale rol in de logistiek. Zonder hen zouden producten niet op tijd bij de klanten aankomen. Het is een verantwoordelijke functie waarbij je snel en nauwkeurig moet kunnen werken. Hou je van een dynamische omgeving en wil je een essentiële bijdrage leveren aan het logistieke proces? Dan is de functie van orderpicker iets voor jou.

Wat doet een orderpicker?

De hoofdtaak van een orderpicker is het verzamelen van goederen in het magazijn om klantbestellingen te vervullen. Dit omvat het lezen van bestellijsten, het lokaliseren van producten in het magazijn, en het verzamelen en verpakken van deze producten. Goede fysieke conditie is belangrijk, omdat je veel loopt, bukt, en soms zware objecten tilt.

Je werkt vaak met systemen zoals handscanners en computers om de juiste items te vinden en de voorraad bij te houden. Nauwkeurigheid is cruciaal in deze functie, omdat fouten kunnen leiden tot verkeerde leveringen en ontevreden klanten. Het is een functie waarbij je constant in beweging bent en waarbij je elke dag weer iets nieuws kunt tegenkomen.

Voor deze functie zijn vaak geen specifieke vooropleidingen vereist, wat het een toegankelijke optie maakt voor veel mensen. Daarnaast zijn er mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf en extra trainingen te volgen.

Werken als Shopper bij Sidekix in Uden.

Waarom werken als orderpicker?

Onze vacature in callcenter werk biedt uitgebreide carrièremogelijkheden. Naast de directe rol van callcenter medewerker, zijn er vaak kansen voor doorgroei naar leidinggevende of gespecialiseerde functies. Werk in een callcenter kan een uitstekend startpunt zijn voor een carrière in diverse gebieden zoals sales, marketing, klantrelatiebeheer en meer.

Sidekix waardeert medewerkers die initiatief tonen en bereid zijn om te leren en zich verder te ontwikkelen. In een sector die voortdurend evolueert, is de bereidheid om nieuwe vaardigheden te leren en je aan te passen aan veranderende omstandigheden essentieel.

Operator Print

Operator Print

Als Operator Print werk je midden in de bruisende productieomgeving van Sidekix. Je gaat aan het werk met een van de machines uit ons machinepark. Het is jouw verantwoordelijkheid om te zorgen dat deze machine goed is ingesteld en netjes wordt onderhouden.
24 uur, 40 uur-
MBO

Meewerkend Operator

Meewerkend Operator

Heb jij aanleg voor techniek en ben je gepassioneerd over je vakgebied? Misschien word jij dan wel onze nieuwe collega. Sidekix is op zoek naar een Machine Operator om ons groeiende machinepark te faciliteren.
40 uur, 32 uur-
MBO