Skip to content

Ontdek Een Boeiende Carrière in Klantenservice

Welkom bij Sidekix, het bruisende hart van e-commerce in Uden. Ons callcenter staat bekend om zijn dynamische werkomgeving en uitzonderlijke klantenservice. Hier begint uw reis in de fascinerende wereld van klantcommunicatie. Werken op een callcenter betekent kiezen voor een carrière waarin elke dag anders is. U wordt onderdeel van een team dat zich inzet voor het leveren van topkwaliteit service aan een breed scala aan klanten.

In ons callcenter in Uden hechten we veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en werkplezier. Of u nu start als beginner of al ervaring heeft in callcenter werk, bij Sidekix krijgt u de kans om te groeien en uw vaardigheden te verfijnen. U leert niet alleen de kneepjes van het vak, maar ook hoe u met verschillende soorten klanten omgaat, effectief communiceert en problemen creatief oplost.

De Kern van Werken bij Sidekix

Het hart van Sidekix ligt in de dagelijkse interacties die u heeft met onze klanten. Als een belangrijk lid van ons callcenter team in Uden, wordt u de stem van ons merk. U handelt niet alleen inkomende en uitgaande oproepen af, maar bouwt ook relaties op met klanten door uitstekende service te bieden. Dit omvat het beantwoorden van vragen, het oplossen van klachten en het adviseren over onze producten en diensten.

Werken op een callcenter is meer dan alleen telefoongesprekken voeren. Het gaat om het begrijpen van de behoeften van de klant en het bieden van oplossingen die zowel de klant als het bedrijf ten goede komen. U krijgt trainingen en workshops om uw vaardigheden te verbeteren en up-to-date te blijven met de nieuwste trends in klantenservice. Uw bijdrage helpt ons niet alleen onze dienstverlening te verbeteren, maar stelt u ook in staat om uw eigen communicatie- en probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen.

Werken bij Sidekix als Klantenservicemedewerker of Call Agent

Uw Toekomst bij Sidekix

Klaar om deel uit te maken van ons succesvolle team in het Sidekix callcenter in Uden? Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde individuen die hun carrière in klantenservice willen starten of voortzetten. Bij ons vindt u niet alleen een baan, maar een pad naar professionele groei en persoonlijke voldoening. Sluit u aan bij ons team en ervaar de voldoening van het maken van een positief verschil in het leven van onze klanten. Uw toekomst bij Sidekix wacht op u!

Software Engineer

Software Engineer

Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière, een nieuwe uitdaging in een prikkelende omgeving of voel je dat het als eigen ondernemer tijd is je potentie en kennis binnen een groeiende organisatie in te zetten? Dan is dit je kans! Sidekix zoekt namelijk een Software Engineer.
40 uur-
HBO

Medior Systeembeheerder

Medior Systeembeheerder

Sidekix zoekt een enthousiaste medior systeembeheerder met enkele jaren ervaring om deel uit te maken van het dynamische team in Uden! Als de ultieme sidekick voor onderscheidende marketingcampagnes en webshoplogistiek, werkt Sidekix samen met toonaangevende partners zoals de Postcode Loterij, KPN en Voetbal International.
40 uur, 32 uur-
MBO