Skip to content

Sales vanuit je Hart®

Authentiek jezelf zijn in de zakenwereld. Het klinkt eenvoudig, maar dat is het niet. Het komt nog vaak voor dat we ons (subtiel) aanpassen aan onze omgeving, waardoor we in elke situatie nét iets anders zijn. En dat is niet gek, want dit gedrag leren we al op jonge leeftijd. Maar is dit de beste manier om onszelf professioneel en persoonlijk te profileren? Advies- en trainingsbureau De KlantBetekenaars denkt van niet. En daar is Sidekix het helemaal mee eens. Daarom hebben onze collega’s van de afdeling Sales en Marketing de training Sales vanuit je Hart ® van De KlantBetekenaars gevolgd, waarin zij hebben geleerd hoe authenticiteit een onmisbare tool is in het bouwen van sterke relaties.

De KlantBetekenaars is een advies- en trainingsbureau gevestigd in ’s-Hertogenbosch. De organisatie heeft als doel ‘klantcontact’ terug te brengen en gelijk te stemmen aan de persoonlijke connectie, zodat er vanuit wederzijds vertrouwen wordt gewerkt aan persoonlijk én commercieel resultaat. Eén van hun trainingen is Sales vanuit je Hart ®: een driedaagse training waarin betekenis wordt gegeven aan klantcontact en sales.

Onder begeleiding van Jan van der Hilst – trainer bij De KlantBetekenaars – zijn onze collega’s aan de slag gegaan met Sales vanuit je Hart®. Eén van de deelnemers is Meike Boogerts, Project- en Salesmedewerker bij Sidekix. “Het was een interessant traject. Je leert elkaar en jezelf beter kennen. Dat geeft meer vertrouwen en zorgt ook voor een fijnere samenwerking.”, aldus Meike. “Wat ik vooral interessant vond, was dat er niet één standaard methode werd aangeleerd of dat er een zoveelste stappenplan werd opgesomd.”, vertelt Louisa Mokhtari, Communicatiemedewerker bij Sidekix. “De handvatten die werden gegeven waren flexibel en voor iedereen anders toe te passen. Hierdoor leer je ook in zakelijke situaties jezelf meer open te stellen en dichterbij jezelf te blijven. Niet alleen gunstig voor mezelf, maar ook voor mijn collega’s en klanten.”

De trainingsdagen zijn over meerdere weken verspreid. Beide groepen hebben de training succesvol afgerond en kijken terug op een leerzame periode. “Heel fijn om dit samen met mijn collega’s te doen. En nog fijner dat Sidekix ons de kans heeft gegeven om deze training te volgen”, aldus Louisa.

Benieuwd naar De KlantBetekenaars en wat zij voor jou kunnen betekenen? Kijk dan op Onze aanpak – De Klantbetekenaars

Deel dit bericht