Skip to content

Sidekix is een gezellig bedrijf

Sidekix is niet alleen een gezellig bedrijf, maar zelfs het gezelligste bedrijf. Tenminste, dat zijn de woorden van onze HR-manager Pierre Schreuder.

Werken bij Sidekix is alles behalve saai. Dat vinden niet alleen wij, maar onze medewerkers ook. Iedereen krijgt bij Sidekix de kans om het beste uit zichzelf te halen. En dat doen we omdat we het prachtig vinden onze collega’s te zien groeien en ontwikkelen. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak. De informele werksfeer en fijne, open bedrijfscultuur dragen hieraan bij. In zijn interview met Bedrijvig Uden praat HR-manager Pierre over wat het werken bij Sidekix zo gezellig, uniek en mooi maakt. Verschil maken we namelijk niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze collega’s.

Benieuwd wat Pierre  te vertellen heeft over werken bij dit gezellige bedrijf? Je leest het hier! Ook aan de slag bij Sidekix? We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die met ons willen strijden om onze klanten als held uit de strijd te laten komen. Bekijk onze openstaande vacatures of stuur een opensollicitatie naar sollicitaties@sidekix.nl. 

Deel dit bericht