Skip to content

Sporten werkt met Sidekix

Het is geen nieuws dat beweging goed voor je is. Beweging draagt bij aan je gezondheid, conditie en gemoedstoestand. Het helpt om stress te verminderen en zorgt ervoor dat je gedurende de dag meer energie hebt. Genoeg redenen om je oude sportschoenen uit de kast te trekken en eens een ommetje te maken, toch? Bij Sidekix geven we onze medewerkers graag nog eens extra motivatie. Daarom is het voor hen mogelijk om gebruik te maken van het Sidekix Fitnessplan dat in samenwerking met Bedrijfsfitness Nederland is opgezet. Zo kunnen zij met korting sporten bij een sportfaciliteit naar keuze!

Lekker sporten via Sidekix? Jazeker!

Jezelf goed voelen is belangrijk. Als jij lekker in je vel zit, kun je meer genieten van het leven. Beweging is hierin een onmisbare factor en helpt jou om jezelf goed te voelen. Bij Sidekix vinden we het belangrijk om sport toegankelijk te maken voor al onze medewerkers. We zijn daarom aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. Met behulp van Bedrijfsfitness Nederland hebben we op basis van het Nationaal Bedrijfsfitness Plan, een fitnessplan op maat gemaakt. Met dit fitnessplan kunnen medewerkers met korting een sport- of fitness abonnement afsluiten. Zo is sporten niet alleen gezond, maar ook voordelig!

Méér dan alleen fitness

Medewerkers kunnen niet alleen kiezen uit verschillende fitnesscentra, maar ook andere sportlocaties. Zo zijn er bijvoorbeeld yogascholen, bootcamps en CrossFit boxen waarvoor zij zich kunnen aanmelden. In totaal er meer dan 3.000 sportlocaties aangesloten bij de bedrijfsfitnessregeling. Bij veel van deze sportlocaties kan je deelnemen aan uiteenlopende groepslessen of lekker zelfstandig aan de slag gaan. Genoeg opties dus!

Sporten werkt met Bedrijfsfitness Nederland en Sidekix.

Het fitnessplan is voor elke medewerker die in loondienst is bij Sidekix te gebruiken. Zo zorgen we er samen voor dat we gezond en fijn ons werk kunnen doen. Ook graag aan de slag bij het leukste bedrijf van Uden en omgeving? Klik dan hier voor onze openstaande vacatures.

Deel dit bericht