Skip to content

Voornemens volhouden met Sidekix

Yes, de sportscholen zijn weer geopend! En dat betekent dat veel van onze Sidekicks weer lekker actief én voordelig aan de slag kunnen met het volhouden van hun voornemens om sportief 2022 door te geen.

Actief én voordelig?
Ja, dat lees je goed. Want dankzij het bedrijfsfitnessplan van Sidekix kunnen collega’s voordelig een sport- of fitnessabonnement afsluiten. De keuze die zij hebben is groot, want er zijn ruim 3.000 sportlocaties aangesloten bij de bedrijfsregeling. Zo kun je niet alleen korting krijgen op bekende fitnesscentrums zoals BasicFit, maar bijvoorbeeld ook bij een lokale yogaschool of crossfitclub. Zo wordt het volhouden van je voornemens een stukje makkelijker en goedkoper.

Sportieve voornemens
Bij Sidekix vinden we het belangrijk om een gezonde levensstijl te stimuleren bij onze collega’s en beweging is daar een groot onderdeel van. Beweging heeft namelijk veel fysieke en mentale gezondheidsvoordelen. Zo helpt het om het lichaam soepel te houden en werkt het stress verminderend. Met de start van een nieuw jaar merken we altijd dat mensen nieuwe motivatie hebben om het voornemen van ‘meer beweging’ op te pakken. Met het financieel voordeel dat het bedrijfsfitnessplan hen biedt, willen we onze collega’s extra motiveren deze goede voornemen vol te houden. Let’s go!

Deel dit bericht