Skip to content

Stage: Management Assistant

BOL – Meeloopstage – Uren in overleg

Als Management Assistant ben jij de rechterhand van de manager en de duizendpoot van de organisatie. Om te zorgen dat je voorbereid de arbeidsmarkt betreedt na je studie, biedt Sidekix een stage waarmee je kwaliteiten ontwikkeld die je verder helpen in je loopbaan.

Wat ga je doen

tijdens je stage?

Je gaat als Management Assistant Stagiair aan de slag bij het Sidekix Contact Center. Hier kom je te werken in het serviceteam van Sidekix. Onder goede begeleiding leer je meer over informatiemanagement en voer je diverse communicatieactiviteiten uit. Beide met focus op operationeel niveau. Door bij Sidekix in de praktijk mee te werken, leer je van dichtbij hoe je servicegericht en klantgericht te werk gaat en snel kan schakelen tussen opdrachten.

Werken bij Sidekix stage groepsfoto

Jouw taken

Jouw takenpakket is samengesteld vanuit servicegerichte werkzaamheden. Deze werkzaamheden geven jou de juiste vaardigheden op voorbereid de arbeidsmarkt te betreden. Zo ga je bij Sidekix:

Daarnaast krijg je ruimte om je BPV-plan op te zetten, uit te voeren en bijbehorende opdrachten te volbrengen. Daarnaast krijg je gerichte trainingen in klantbenadering en wordt je goed gecoacht om je klantbenadering en communicatievaardigheden te ontwikkelen, zowel schriftelijk als telefonisch. Hiermee leer jij hoe een organisatie te werk gaat en sta je een streep voor op de toekomst in de arbeidsmarkt.

Wie zoekt Sidekixt

voor deze stage?

Voor deze stage zijn we op zoek naar iemand die van aanpakken weet. Iemand die flexibel is ingesteld en een positieve werkhouding heeft. Het is belangrijk dat je goed kunt samenwerken, maar ook zelfstandig aan de slag kan gaan. Beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift is nodig in deze functie.

Arbeidsvoorwaarden

Een stage bij Sidekix komt met de nodige voordelen. Als Stagiair bij het Sidekix Contact Center geniet je van:

Wordt dit jouw stage? Stuur dan je CV en motivatie naar teamleider@sidekix.nl.

This is Tooltip!

Netwerk Infrastructure Engineer

Netwerk Infrastructure Engineer

This is Tooltip!
Ben jij die gemotiveerde Netwerk Infrastructure Engineer die IT-processen bewaakt met zijn leven en deze beheert met ISO27001 als richtlijn? Jij kan de firewalls, routers en switches veilig en up to date houden en ook storage oplossingen bedenken en implementeren. En ben je tijdens deze drukte ook nog in voor een goede dosis humor? Top, dan ben jij onze sidekick!
32 uur, 40 uur-
MBO

Accountmanager Binnendienst

Accountmanager Binnendienst

This is Tooltip!
Bij Sidekix zijn we aan het groeien en onze klantportefeuille groeit mee. Voor onze afdeling Sales en Marketing zoeken wij een nieuwe accountmanager met affiniteit voor e-commerce en webshoplogistiek. Iemand die klaar is om de volgende stap in zijn/haar carrière te zetten en gemotiveerd is om aan de slag te gaan in een dynamische omgeving. Ben jij de persoon die Sidekix binnen (e-)fulfilment naar het volgende niveau tilt?
36 uur, 40 uur-
HBO