Skip to content

Stage: Marketing & Communicatie

HBO – Afstudeerstage 

Ben jij voor Februari 2023 op zoek naar een afstudeerstage waarin je jouw creativiteit en kennis kunt gebruiken? Heb jij interesse in B2B en wil je jezelf meer verdiepen in de wereld van online marketing en communicatie? Dan heeft Sidekix de perfecte stage voor jou!

Wat ga je doen

tijdens je stage?

Je gaat aan de slag op de Marketing- & Communicatieafdeling van Sidekix. Dit jonge team bestaat uit gedreven Marketeers en creatieve Communicatiemedewerkers. Het is jullie taak om te zorgen dat Sidekix door de juiste prospects gevonden wordt en dat de dienstverleningen bekent zijn bij potentiële klanten. Als stagiair bied je ondersteuning in het meedenken en uitvoeren van acties en campagnes, maar jouw focus ligt vooral op het uitvoeren van jouw stageopdracht. 

De Stageopdracht

Sidekix heeft een profiel gemaakt van haar ideale klant. Aan jou de opdracht de customer journey voor dit klantprofiel in kaart te brengen en ons te adviseren over hoe wij de contactmomenten met deze klanten het best kunnen inrichten en inzetten.  Hoe je dat precies gaat doen? Daar komen we samen achter!

Werken bij Sidekix stage groepsfoto

Wie ben jij?

Je bent niet bang het voortouw te nemen en gaat geen uitdaging uit de weg. Met jouw vindingrijkheid lever je een waardevolle bijdrage aan het team. En met jouw onderzoek en advies help je Sidekix haar marketingactiviteiten naar het volgende niveau te tillen. In een notendop ben jij iemand die:

Dit bieden wij jou!

Een stage binnen de Marketing- en Communicatieafdeling bij Sidekix belooft niet alleen leerzaam te zijn, maar ook erg gezellig. Daarnaast krijg je bij ons het volgende:

Iets voor jou?
Dat horen we natuurlijk graag! Klik op de gele knop om te solliciteren of stuur je motivatie en CV naar s.vanras@sidekix.nl

CLOUD/DEVOPS ENGINEER

CLOUD/DEVOPS ENGINEER

We zijn op zoek naar dé sidekick met ervaring op het gebied van Cloudoplossingen. Iemand die de balans behoudt tussen hard werken en plezier maken oftewel: ‘ Work hard, Play hard’.
40 uur, 32 uur-
MBO

Netwerk Infrastructure Engineer

Netwerk Infrastructure Engineer

Ben jij die gemotiveerde Netwerk Infrastructure Engineer die IT-processen bewaakt met zijn leven en deze beheert met ISO27001 als richtlijn? Kan jij de firewalls, routers en switches veilig en up-to-date houden? En belangrijk nog; heb je een goede dosis humor? Top, want dan ben jij onze sidekick!
40 uur, 32 uur-
MBO