Skip to content

Stage

 

Een belangrijke tijd in je studie, is toch wel je stageperiode. Maar jouw stageperiode zou niet alleen een belangrijk, maar vooral ook een leuk onderdeel van je studie moeten zijn. Dit is hét moment om jouw vakgebied in de praktijk mee te maken. Jouw kans om ervaring op te doen en een kijkje te nemen in het bedrijfsleven.

Werken bij Sidekix stage groepsfoto

Bij Sidekix begeleiden we jaarlijks stagiaires in verschillende vakgebieden. We zijn voor heel veel opleidingen geaccrediteerd als leerwerkbedrijf door het SBB. Er is bijvoorbeeld ruimte voor BBL- en BOL-trajecten. We bieden regelmatig meewerkstages aan op allerlei niveaus op het gebied van commercie, logistiek, callcenter of IT. Ook afstudeerders zijn van harte welkom voor afstudeeropdrachten. Kortom: er is voor iedere gemotiveerde student wel iets te vinden bij Sidekix. Bij ons ben je aan het juiste adres als je het beste uit je stage en persoonlijke groei wilt halen.

Benieuwd naar ons aanbod? De openstaande stagevacatures zijn te bekijken via stagemarkt. Liever direct een open sollicitatie sturen? Vinden we leuk! Klik op de reactiebutton om contact met ons op te nemen. Voor vragen kun je bellen naar Pierre Schreuder (HR-manager) via 088-6237000 of een mail sturen naar sollicitaties@sidekix.nl.

Contact Center medewerker

Ben jij op zoek naar een stageplek waar je niet alleen ervaring opdoet, maar ook een leuke tijd beleeft? Dan is een stage bij het Sidekix Contact Center iets voor jou! Want het serviceteam heeft ook dit jaar plek voor een gemotiveerde Contact Center Stagiair.

BOL – MBO niveau 4 – uren in overleg

Office Assistant

Plannen, communiceren en organiseren: als Office Assistant moet je van alle markten thuis zijn om secretariële ondersteuning te bieden aan een bedrijf. Sidekix biedt je een stage waarin je de juiste kwaliteiten ontwikkelt om voorbereid de arbeidsmarkt op te gaan na je studie. 

BOL – MBO niveau 4 – uren in overleg

Management Assistant

Als Management Assistant ben jij de rechterhand van de manager en de duizendpoot van de organisatie. Om te zorgen dat je voorbereid de arbeidsmarkt betreedt na je studie, biedt Sidekix een stage waarmee je kwaliteiten ontwikkeld die je verder helpen in je loopbaan.

BOL – MBO niveau 4 – uren in overleg

MARKETING & COMMUNICATIE

Ben jij op zoek naar een meewerkstage waarin je jouw creativiteit en kennis kunt gebruiken? Heb jij interesse in B2B en wil je jezelf meer verdiepen in de wereld van onlinemarketing en communicatie? Dan heeft Sidekix de perfecte stage voor jou!

HBO – meeloopstage – uren in overleg