Skip to content

Vacature Projectmedewerker

Projectmedewerker worden bij Sidekix in Uden.

40 uur 36 uur – mbo 4

Houd jij van dynamiek, uitdaging en sta jij stevig in je schoenen? Ben jij bovendien de bouwer die graag samen met een team zorgt voor succesvolle klantprojecten? Dan ben jij mogelijk de projectmedewerker die wij zoeken!

Wat ga je doen?

 

Als projectmedewerker ben jij de rechterhand van de Accountmanager. Jullie zorgen er als team voor dat de uitvoering van de marketingcampagnes van onze opdrachtgevers goed verlopen. Dat betekent dat jij:

Er lopen heel veel verschillende opdrachten in diverse stadia door elkaar. Dat betekent dat je kunt rekenen op een afwisselende en uitdagende rol!

Wie ben jij?

Jij bent een echte teamspeler die er samen met collega’s voor zorgt dat klantprojecten goed worden afgerond. Jij kan snel schakelen en hebt een zelfverzekerde houding naar klanten en collega’s. Verder:

Wat krijg jij

bij sidekix?

Tot slot; we zijn op zoek naar een nieuwe collega die langdurig bij ons aan de slag wil, wat betekent dat dit een functie is met oog op vast dienstverband!

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Mooi! Dan zien wij jouw motivatie en CV graag verschijnen. Klik op de gele knop om direct te solliciteren.

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.