Skip to content

Versterk ons team: word orderpicker bij Sidekix

Bij Sidekix zijn we voortdurend op zoek naar gemotiveerde individuen die ons team van orderpickers willen versterken. In deze essentiële functie speel je een directe rol in het succes van ons logistieke proces. Orderpickers zijn de stille krachten achter de schermen; zij zorgen ervoor dat alles wat wij doen soepel verloopt. Ben jij iemand die geniet van een actieve werkdag en vind je het leuk om fysiek bezig te zijn? Dan is onze zoektocht naar orderpickers misschien wel jouw kans om te schitteren.

Werken als orderpicker bij Sidekix is een unieke combinatie van fysieke activiteit en precisiewerk. Elke bestelling die je verwerkt, is een directe bijdrage aan de tevredenheid van onze klanten en het succes van het bedrijf. Het is een rol waarin je niet alleen goederen verzamelt, maar ook een belangrijk deel van een efficiënte en effectieve logistieke keten vormt.

Jouw dagelijkse uitdagingen en verantwoordelijkheden

In de functie van orderpicker ben je verantwoordelijk voor het verzamelen van producten uit het magazijn om klantbestellingen samen te stellen. Dit vereist een grote mate van nauwkeurigheid en snelheid. Je zult werken met orderlijsten en digitale systemen om de juiste producten te vinden en te verpakken voor verzending. Daarnaast speelt veiligheid een grote rol in je werk; het correct hanteren van de magazijnapparatuur en het volgen van veiligheidsprotocollen is essentieel.

Bij Sidekix hechten we waarde aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Daarom bieden we diverse trainingen aan om je te helpen groeien in je functie. Of het nu gaat om het efficiënter maken van je werkproces, het leren van nieuwe systemen of het ontwikkelen van teamworkvaardigheden, wij staan klaar om je te ondersteunen in je professionele ontwikkeling.

Werken in het Sidekix Magazijn kan als Operator Productiemedewerker Logistiekmedewerker

Wat maakt werken bij Sidekix zo bijzonder?

Werken bij Sidekix betekent dat je deel uitmaakt van een gedreven team in een dynamische omgeving. Wij waarderen hard werk, toewijding en initiatief. Je krijgt de kans om te werken in een ondersteunende en vriendelijke sfeer waar jouw bijdrage erkend en gewaardeerd wordt. Daarnaast bieden wij concurrerende arbeidsvoorwaarden en flexibele werktijden die aansluiten bij je persoonlijke leven.

Als je op zoek bent naar een baan waarin je actief bent, waar je elke dag iets nieuws leert en waar je een cruciale rol speelt in een succesvolle onderneming, dan zijn onze vacatures voor orderpickers bij Sidekix perfect voor jou. Sluit je aan bij ons team en begin aan een spannende reis in de wereld van logistiek!

Projectmanager

Projectmanager

Ben jij een gedreven projectmanager die energie krijgt van het plannen, uitvoeren en afronden van afwisselende projecten? Dan is deze functie iets voor jou!
40 uur, 32 uur-
HBO

Data Engineer

Data Engineer

Als Data Engineer versterk je het Business Systems-team van Sidekix, een van de drie IT-teams. Samen met zes directe collega's maak je bedrijfsprocessen inzichtelijk aan de hand van data. Dit doe je door bijvoorbeeld mee te denken over modellen in de Azure Data Factory en een dashboard te ontwikkelen waar verschillende KPI's worden gepresenteerd.
40 uur, 32 uur-
HBO