Skip to content

Waardevol Callcenter werk bij Sidekix

Ontdek de uitdagende wereld van callcenter werk bij Sidekix. Een bedrijf waar elke dag een nieuw avontuur begint. Midden van deze dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is, zoeken we gepassioneerde callcentermedewerkers die de kunst van aanpakken begrijpen.

Als jij degene bent met een vuur voor klantenservice en een vaardigheid in communicatie, dan is deze uitnodigende mogelijkheid bij Sidekix jou op het lijf geschreven. Hier maak je deel uit van een team dat niet enkel binnen de muren van het callcenter leeft, maar ook een impact heeft op de bredere regio waarin we onze diensten aanbieden. Een unieke kans om te leren en te groeien terwijl je bijdraagt aan de vloeiende werking van onze klantenserviceprocessen.

Werken in ons callcenter

Waarom is werken bij ons callcenter een slimme zet? Bij Sidekix ben je onderdeel van een bedrijf dat waarde hecht aan zijn medewerkers. We bieden niet alleen een competitief salaris en uitmuntende arbeidsvoorwaarden, maar ook een werkomgeving waarin jouw stem wordt gehoord en waar je jezelf kunt zijn.

Of je nu een doorgewinterde professional bent in callcenter werk of net je eerste stappen zet, bij Sidekix voel je je snel thuis. We organiseren regelmatig teamactiviteiten en voorzien in diverse trainingen om je professionele vaardigheden te laten floreren. Kortom, als je enthousiast bent over de uitdagingen van het callcenter en wilt bijdragen aan een team dat het verschil maakt, dan is Sidekix de sprankelende plek voor jou!

Werken bij Sidekix in Uden als klantenservicemedewerker

Word een deel van het Sidekix team

Aan het einde van de dag gaat het bij Sidekix niet alleen om werk; het gaat om de ervaring, de groei en het bouwen aan een succesvolle toekomst samen. Als jij klaar bent om de uitdaging aan te gaan en deel uit te werken in ons callcenter team, wacht dan niet langer. Solliciteer vandaag nog op onze vacature voor callcentermedewerker. We kijken er reikhalzend naar uit om jou te verwelkomen in ons team, waar jouw vaardigheden worden gewaardeerd en jouw carrière kan floreren in de boeiende wereld van Sidekix!

Project- en Salesmedewerker

Project- en Salesmedewerker

Help jij graag om mooie projecten en toffe evenementen te realiseren? Wil jij werken in een dynamische omgeving en ben je op zoek naar een werkomgeving waarin je kunt groeien en ontwikkelen? Dan is onze functie Project- en Salesmedewerker iets voor jou!
40 uur, 32 uur-
MBO 4

Orderpicker E-Fulfilment in Jurre’s team

Orderpicker E-Fulfilment in Jurre’s team

Sidekix is aan het groeien! We hebben meer klanten, meer werk en zoeken daarom nieuwe collega’s. We zijn op zoek naar iemand die graag in de middag en avond uren wil maken als Orderpicker. Iets voor jou? Lees dan snel verder!
32 uur, 40 uur-
Overig