Skip to content

Wereld van logistiek

Werken in de logistiek bij Sidekix in Uden is niet zomaar een baan; het is een avontuur. In deze bruisende omgeving, waar geen enkele dag hetzelfde is, zijn we op zoek naar een enthousiaste logistiek medewerker. Als jij iemand bent die van aanpakken weet en een hart heeft voor de dynamische wereld van pakketjes en post, dan is deze vacature logistiek medewerker echt iets voor jou. Bij Sidekix werken betekent dat je deel uitmaakt van een team dat niet alleen in Uden, maar ook in de regio Eindhoven actief is. Je krijgt de kans om te leren en te groeien, terwijl je bijdraagt aan het soepel laten lopen van onze logistieke processen.

Een dag in het leven van een Logistiek Medewerker

Stel je voor: je begint je dag met een warme kop koffie en een gezellig praatje met collega’s. Daarna ga je aan de slag in ons magazijn in Uden. Je taken zijn gevarieerd: van het verwerken van inkomende goederen tot het klaarmaken van orders voor verzending naar Eindhoven en andere locaties. Als logistiek medewerker ben je een onmisbare schakel in onze keten. Je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat onze klanten hun producten op tijd en in perfecte staat ontvangen. De vacature logistiek medewerker is niet alleen een baan, het is een kans om elke dag iets nieuws te leren en jezelf te ontwikkelen in een snelgroeiende sector.
IMG_3293

Waarom werken bij Sidekix jouw volgende stap is

Werken bij Sidekix betekent dat je deel uitmaakt van een bedrijf dat waarde hecht aan zijn medewerkers. We bieden niet alleen een competitief salaris en goede arbeidsvoorwaarden, maar ook een werkomgeving waarin jouw mening telt en waar je jezelf kunt zijn. Of je nu uit Uden komt of uit Eindhoven, bij Sidekix voel je je snel thuis. We organiseren regelmatig teamactiviteiten en bieden diverse trainingen aan om je vaardigheden te verbeteren. Kortom, als je enthousiast bent over de vacature logistiek medewerker en een bijdrage wilt leveren aan een team dat het verschil maakt, dan is Sidekix de plek voor jou!

Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan en deel uit te maken van ons dynamische team in Uden? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog op onze vacature logistiek medewerker. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Projectmanager

Projectmanager

Ben jij een gedreven projectmanager die energie krijgt van het plannen, uitvoeren en afronden van afwisselende projecten? Dan is deze functie iets voor jou!
40 uur, 32 uur-
HBO

Shiftleader E-fulfilment

Shiftleader E-fulfilment

Wij zoeken een proactieve en resultaat gerichte shiftleader. Heb jij enige ervaring met coördineren van processen binnen een logistieke omgeving en weet jij ook nog eens van aanpakken met een team om samen deadlines te halen? Dan zoekt Sidekix jou! Lees snel verder.
40 uur-
MBO