Skip to content

Wereld van logistiek

Werken in de logistiek bij Sidekix in Uden is niet zomaar een baan; het is een avontuur. In deze bruisende omgeving, waar geen enkele dag hetzelfde is, zijn we op zoek naar een enthousiaste logistiek medewerker. Als jij iemand bent die van aanpakken weet en een hart heeft voor de dynamische wereld van pakketjes en post, dan is deze vacature logistiek medewerker echt iets voor jou. Bij Sidekix werken betekent dat je deel uitmaakt van een team dat niet alleen in Uden, maar ook in de regio Eindhoven actief is. Je krijgt de kans om te leren en te groeien, terwijl je bijdraagt aan het soepel laten lopen van onze logistieke processen.

Een dag in het leven van een Logistiek Medewerker

Stel je voor: je begint je dag met een warme kop koffie en een gezellig praatje met collega’s. Daarna ga je aan de slag in ons magazijn in Uden. Je taken zijn gevarieerd: van het verwerken van inkomende goederen tot het klaarmaken van orders voor verzending naar Eindhoven en andere locaties. Als logistiek medewerker ben je een onmisbare schakel in onze keten. Je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat onze klanten hun producten op tijd en in perfecte staat ontvangen. De vacature logistiek medewerker is niet alleen een baan, het is een kans om elke dag iets nieuws te leren en jezelf te ontwikkelen in een snelgroeiende sector.
IMG_3293

Waarom werken bij Sidekix jouw volgende stap is

Werken bij Sidekix betekent dat je deel uitmaakt van een bedrijf dat waarde hecht aan zijn medewerkers. We bieden niet alleen een competitief salaris en goede arbeidsvoorwaarden, maar ook een werkomgeving waarin jouw mening telt en waar je jezelf kunt zijn. Of je nu uit Uden komt of uit Eindhoven, bij Sidekix voel je je snel thuis. We organiseren regelmatig teamactiviteiten en bieden diverse trainingen aan om je vaardigheden te verbeteren. Kortom, als je enthousiast bent over de vacature logistiek medewerker en een bijdrage wilt leveren aan een team dat het verschil maakt, dan is Sidekix de plek voor jou!

Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan en deel uit te maken van ons dynamische team in Uden? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog op onze vacature logistiek medewerker. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Business Systems Specialist

Business Systems Specialist

Gedreven, ambitieus en klaar voor de volgende stap in je carrière: dat ben jij als Business Systems Specialist in een notendop. Met jouw passie ben je altijd bezig het klantproces te verbeteren en weet je de meest adequate informatie boven tafel te krijgen. En dat is precies waarom jij past bij Sidekix.
40 uur, 32 uur-
HBO

Meewerkend Operator

Meewerkend Operator

Heb jij aanleg voor techniek en ben je gepassioneerd over je vakgebied? Misschien word jij dan wel onze nieuwe collega. Sidekix is op zoek naar een Machine Operator om ons groeiende machinepark te faciliteren.
40 uur, 32 uur-
MBO