Skip to content

Werken als Orderpicker

Ben jij op zoek naar een baan waar je niet stil hoeft te zitten en waar elke dag anders is? Dan is de functie van orderpicker bij Sidekix in Uden misschien wel iets voor jou! Sidekix, een toonaangevend bedrijf in de logistieke sector, biedt een dynamische werkomgeving waar je als orderpicker een cruciale rol speelt. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verzamelen en klaarzetten van bestellingen. Dit doe je met behulp van een handscanner en soms een elektrische palletwagen. Het mooie aan werken in Uden is dat je midden in een logistieke hotspot zit, vlakbij Eindhoven, een stad bekend om haar technologische en innovatieve karakter. Deze locatie zorgt voor een constante stroom van nieuwe uitdagingen en kansen in de logistiek.

De voordelen van werken bij Sidekix

Bij Sidekix gaat het niet alleen om wat je doet, maar ook om wat je terugkrijgt. Naast een competitief salaris biedt Sidekix uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan flexibele werktijden, wat ideaal is als je bijvoorbeeld naast je werk studeert of andere verplichtingen hebt. Sidekix investeert ook in haar medewerkers door middel van trainingen en ontwikkelingsmogelijkheden. Hierdoor kun je groeien binnen het bedrijf en je persoonlijke vaardigheden verder ontwikkelen. Bovendien is er een prettige werksfeer waar collegialiteit en teamwork hoog in het vaandel staan. Dit maakt het werken bij Sidekix niet alleen productief, maar ook aangenaam!
IMG_3293

De ideale plek voor logistieke talenten

Als je in of rond Uden of Eindhoven woont, ben je perfect gepositioneerd om bij Sidekix aan de slag te gaan. Deze regio staat bekend om haar sterke logistieke netwerk. Met bedrijven die zich constant ontwikkelen, is er een voortdurende vraag naar bekwame orderpickers. Het werken in Uden betekent ook dat je deel uitmaakt van een groeiende gemeenschap waar werk en plezier hand in hand gaan. De nabijheid van Eindhoven, met haar bloeiende tech-scene, zorgt ervoor dat je omringd bent door innovatie en vooruitgang. Dit biedt niet alleen kansen voor persoonlijke groei, maar ook voor het uitbreiden van je professionele netwerk.

Meewerkend Operator

Meewerkend Operator

Heb jij aanleg voor techniek en ben je gepassioneerd over je vakgebied? Misschien word jij dan wel onze nieuwe collega. Sidekix is op zoek naar een Machine Operator om ons groeiende machinepark te faciliteren.
40 uur, 32 uur-
MBO

Operator Print

Operator Print

Als Operator Print werk je midden in de bruisende productieomgeving van Sidekix. Je gaat aan het werk met een van de machines uit ons machinepark. Het is jouw verantwoordelijkheid om te zorgen dat deze machine goed is ingesteld en netjes wordt onderhouden.
24 uur, 40 uur-
MBO