Skip to content

Word een expert order picker bij Sidekix

In het hart van ieder succesvol e-commerce bedrijf staat een dynamisch en efficiënt magazijn. Bij Sidekix, een toonaangevend fulfilment- en marketinglogistiek bedrijf, begrijpen we dit als geen ander. Een carrière als order picker bij Sidekix is niet zomaar een baan; het is een kans om deel uit te maken van een geoliede machine die de ruggengraat vormt van onze belofte aan klanten: snelle en nauwkeurige leveringen. Als order picker speel je een cruciale rol binnen ons team. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen van producten uit ons uitgebreide assortiment om ervoor te zorgen dat elke klantorder precies en efficiënt wordt vervuld.

Order pickers bij Sidekix werken in een snelle omgeving waar aandacht voor detail en snelheid van essentieel belang zijn. Je krijgt de kans om te werken met de nieuwste magazijntechnologieën die je helpen om je taken uit te voeren met een precisie die onze klanten verwachten. En dat is niet alles – bij Sidekix zetten we ons in voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Dus, of je nu net begint in de logistiek of je bent op zoek naar een volgende stap in je carrière, bij Sidekix krijg je de ondersteuning en training die je nodig hebt om te excelleren.

Groei en Ontwikkeling

Bij Sidekix streven we ernaar niet alleen onze klanten, maar ook onze medewerkers het allerbeste te bieden. We begrijpen dat een investering in onze mensen een investering is in de toekomst van ons bedrijf. Daarom bieden we uitgebreide trainingsprogramma’s en carrièreontwikkelingsplannen voor onze order pickers. Wanneer je als order picker bij Sidekix aan de slag gaat, word je onderdeel van een team dat je aanmoedigt om je vaardigheden te ontwikkelen en door te groeien binnen de organisatie.

Wij waarderen initiatief en ambitie en ondersteunen onze medewerkers in hun wens om door te groeien naar posities zoals magazijnbeheerder of logistiek coördinator. Sidekix is een bedrijf waar je je niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk kunt ontwikkelen. Ons doel is om een werkomgeving te creëren waar je elke dag met plezier naartoe komt, en waar je trots kunt zijn op het werk dat je levert. Wij zijn ervan overtuigd dat gelukkige medewerkers de sleutel zijn tot tevreden klanten.

IMG_3293

Sluit Je Aan bij het Sidekix Team en Maak het Verschil

Een functie als order picker bij Sidekix is niet zomaar een baan, het is een kans om deel uit te maken van iets groters. Met een cultuur die innovatie, teamwork en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan, is dit de ideale plek om je carrière in de logistiek te starten of voort te zetten. Je werkt niet alleen in een sector die essentieel is voor de moderne economie, maar je maakt ook deel uit van een bedrijf dat toegewijd is aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Ben je klaar om de stap te zetten en deel uit te maken van ons toegewijde team van order pickers? Bij Sidekix zoeken we altijd naar gedreven individuen die onze toewijding voor uitmuntendheid delen. Bezoek onze website, bekijk de beschikbare vacatures en solliciteer vandaag nog. Laat ons samen het verschil maken in de wereld van e-commerce logistiek. Jouw pad naar een succesvolle carrière in de logistiek begint bij Sidekix.

Meewerkend Operator

Meewerkend Operator

Heb jij aanleg voor techniek en ben je gepassioneerd over je vakgebied? Misschien word jij dan wel onze nieuwe collega. Sidekix is op zoek naar een Machine Operator om ons groeiende machinepark te faciliteren.
40 uur, 32 uur-
MBO

Orderpicker E-Fulfilment in Jurre’s team

Orderpicker E-Fulfilment in Jurre’s team

Sidekix is aan het groeien! We hebben meer klanten, meer werk en zoeken daarom nieuwe collega’s. We zijn op zoek naar iemand die graag in de middag en avond uren wil maken als Orderpicker. Iets voor jou? Lees dan snel verder!
32 uur, 40 uur-
Overig