Skip to content

Word onderdeel van ons logistieke hart

In het bruisende hart van elk magazijn ligt een onmisbare schakel: de logistiek medewerker orderpicker. Deze rol is essentieel voor het efficiënt functioneren van de logistieke keten. Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig en snel verzamelen van producten om te voldoen aan de bestellingen van klanten. Jouw werk zorgt ervoor dat het magazijn als een goed geoliede machine draait.

Werken in deze functie betekent dat je actief bezig bent in een dynamische omgeving. Het is een baan die fysieke fitheid vereist, gecombineerd met een scherp oog voor detail. Als logistiek medewerker orderpicker ben je constant in beweging. Bijvoorbeeld wanneer je producten verzamelt, controleert en klaarmaakt voor verzending. Het is jouw inzet die ervoor zorgt dat klanten precies krijgen wat ze besteld hebben.

Vacatures voor orderpicker en magazijnmedewerker

Ben je op zoek naar een actieve en uitdagende baan in de logistiek? Kijk dan eens naar onze vacatures voor orderpicker en magazijnmedewerker. In deze functies ben je een onmisbare kracht in ons magazijn. Je werkt nauw samen met collega’s om ervoor te zorgen dat alle processen soepel verlopen.

Als magazijnmedewerker heb je een breed scala aan taken, van het ontvangen en opslaan van goederen tot het helpen bij de inventarisatie en het onderhouden van het magazijn. Het werk is divers en biedt veel mogelijkheden om nieuwe vaardigheden te leren en jezelf verder te ontwikkelen.

Warehouse magazijn E-fulfilment bij Sidekix

Een carrière als orderpicker in ons magazijn?

Een carrière als orderpicker of magazijnmedewerker biedt veel meer dan alleen een baan. Het is een kans om te werken in het kloppende hart van de logistiek, waar elke dag nieuwe uitdagingen en kansen biedt. Bij ons krijg je de mogelijkheid om je vaardigheden uit te breiden, te werken met een geweldig team en een belangrijk deel van onze logistieke processen te zijn.

We bieden een werkomgeving waarin jouw bijdrage wordt gewaardeerd en waar je kunt groeien en bloeien. Met concurrerende arbeidsvoorwaarden en een ondersteunend team ben je bij ons niet alleen een werknemer, maar een gewaardeerd lid van onze familie.

Medior Systeembeheerder

Medior Systeembeheerder

Sidekix zoekt een enthousiaste medior systeembeheerder met enkele jaren ervaring om deel uit te maken van het dynamische team in Uden! Als de ultieme sidekick voor onderscheidende marketingcampagnes en webshoplogistiek, werkt Sidekix samen met toonaangevende partners zoals de Postcode Loterij, KPN en Voetbal International.
40 uur, 32 uur-
MBO

Business Systems Specialist

Business Systems Specialist

Gedreven, ambitieus en klaar voor de volgende stap in je carrière: dat ben jij als Business Systems Specialist in een notendop. Met jouw passie ben je altijd bezig het klantproces te verbeteren en weet je de meest adequate informatie boven tafel te krijgen. En dat is precies waarom jij past bij Sidekix.
40 uur, 32 uur-
HBO