Skip to content

Versterk ons team: orderpicker gezocht

In de dynamische wereld van magazijnlogistiek zijn orderpickers onmisbaar. Zij zijn de drijvende krachten die ervoor zorgen dat klantbestellingen nauwkeurig en efficiënt worden verzameld en verwerkt. Bij ons magazijn zijn we continu op zoek naar energieke en toegewijde orderpickers die ons team willen versterken. Ben jij iemand die graag actief bezig is en oog heeft voor detail? Dan zijn onze vacatures voor orderpicker iets voor jou.

Als magazijn orderpicker speel je een essentiële rol in het logistieke proces. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen van producten uit het magazijn, gebaseerd op specifieke bestellijsten. Dit werk vereist precisie en snelheid om ervoor te zorgen dat de juiste producten in de juiste hoeveelheden worden verzameld en klaargezet voor verzending. Je bent constant in beweging, werkt met scanningssystemen en zorgt voor een ordelijke afhandeling van de orders.

Waarom werken als orderpicker in ons magazijn?

Werken als orderpicker in ons magazijn biedt niet alleen een actieve werkomgeving, maar ook een kans om deel uit te maken van een belangrijk team. Je draagt direct bij aan de tevredenheid van onze klanten en het succes van het bedrijf. Het is een baan die voldoening geeft en waarin je elke dag ziet wat je hebt bereikt.

Bij ons krijg je de kans om te werken in een georganiseerde en veilige omgeving. We waarderen de inzet van onze medewerkers en bieden daarom een ondersteunende werksfeer, mogelijkheden voor training en professionele groei. We zoeken naar individuen die gemotiveerd zijn om te leren en te groeien binnen het bedrijf.

IMG_3293

Jouw kans om te schitteren

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en een cruciale rol te spelen in ons magazijn? Onze vacatures voor orderpickers bieden een unieke kans om te werken in een snelgroeiende sector. Met een divers en ondersteunend team kun je rekenen op een werkomgeving waar je vaardigheden worden gewaardeerd en ontwikkeld.

Dus, als je interesse hebt in een baan waarin je actief bezig bent en een essentiële bijdrage levert aan ons magazijn, bekijk dan onze vacatures voor orderpicker.

Meewerkend Operator

Meewerkend Operator

Heb jij aanleg voor techniek en ben je gepassioneerd over je vakgebied? Misschien word jij dan wel onze nieuwe collega. Sidekix is op zoek naar een Machine Operator om ons groeiende machinepark te faciliteren.
40 uur, 32 uur-
MBO

Business Systems Specialist

Business Systems Specialist

Gedreven, ambitieus en klaar voor de volgende stap in je carrière: dat ben jij als Business Systems Specialist in een notendop. Met jouw passie ben je altijd bezig het klantproces te verbeteren en weet je de meest adequate informatie boven tafel te krijgen. En dat is precies waarom jij past bij Sidekix.
40 uur, 32 uur-
HBO