Skip to content

Een wereld van mogelijkheden in callcenter werk

Ben je klaar om je carrière een nieuwe wending te geven in een dynamische en snelgroeiende sector? Sidekix opent de deuren voor enthousiaste individuen die willen werken in een callcenter. Bij ons staat niet alleen de telefoon centraal, maar ook jij als medewerker. We geloven dat onze medewerkers het hart vormen van onze uitstekende klantenservice. In een callcenter bij Sidekix werken betekent dat je elke dag de kans krijgt om te leren, te groeien en te excelleren in communicatie en probleemoplossing.

Bij Sidekix krijg je de kans om je te ontwikkelen in een rol die zowel uitdagend als lonend is. Je staat in direct contact met klanten, luistert naar hun behoeften en biedt oplossingen op maat. Dit vraagt om een combinatie van empathie, geduld en effectieve communicatievaardigheden.

Groeien en ontwikkelen in een callcenter rol

Werken in een call center bij Sidekix biedt meer dan een gewone baan; het biedt een kans om essentiële vaardigheden voor je toekomstige carrière te ontwikkelen. Je leert hoe je effectief kunt omgaan met een diversiteit aan klanten, hoe je complexe vraagstukken aanpakt en hoe je onder druk presteert. Deze vaardigheden zijn niet alleen waardevol binnen de muren van ons callcenter, maar ook daarbuiten.

Sidekix is trots op haar toegewijde team van callcenter medewerkers. We begrijpen dat onze medewerkers de sleutel zijn tot ons succes en daarom investeren we in hun groei en welzijn. Naast een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden wij ook mogelijkheden voor professionele ontwikkeling. Of je nu je vaardigheden wilt aanscherpen of doorgroeien naar een leidinggevende positie, Sidekix ondersteunt je ambities.

IMG_3368

Jouw rol bij Sidekix

Bij Sidekix wachten spannende callcenter banen op je, waarbij elke dag nieuwe uitdagingen en kansen biedt. Wij zoeken mensen die onze visie delen en willen bijdragen aan ons streven naar uitmuntendheid in klantenservice. Als je deel wilt uitmaken van een team dat zich inzet voor kwaliteit en innovatie, dan is Sidekix de plek voor jou.

Dus, ben je klaar om de sprong te wagen en te starten als callcenter medewerker bij Sidekix? Wacht dan niet langer en solliciteer nu. Ontdek de mogelijkheden, groei zowel professioneel als persoonlijk, en word onderdeel van een team dat echt het verschil maakt in de wereld van klantenservice.

Data Engineer

Data Engineer

Als Data Engineer versterk je het Business Systems-team van Sidekix, een van de drie IT-teams. Samen met zes directe collega's maak je bedrijfsprocessen inzichtelijk aan de hand van data. Dit doe je door bijvoorbeeld mee te denken over modellen in de Azure Data Factory en een dashboard te ontwikkelen waar verschillende KPI's worden gepresenteerd.
40 uur, 32 uur-
HBO

Orderpicker E-Fulfilment

Orderpicker E-Fulfilment

Sidekix is aan het groeien! We hebben meer klanten, meer werk en zoeken daarom nieuwe collega’s. We zijn op zoek naar iemand die graag in de middag en avond uren wil maken als Orderpicker. Iets voor jou? Lees dan snel verder!
32 uur, 40 uur-
Overig