Skip to content

Nieuws

In de dynamische wereld van fulfilment volgen ontwikkelingen elkaar snel op. Ook op het kantoor van Sidekix in het Brabantse Uden staan we nooit stil en hebben we altijd wat te vertellen. Lees hier alles over samenwerkingen, nieuwe ontwikkelingen en nog veel meer op het gebied van marketingfulfilment,
e-fulfilment, Direct Mail en ons Contact Center.

Kerstontbijt 2022

De kerstsfeer zit er goed in bij Sidekix. Zo ook afgelopen donderdag, toen we de

Achter het masker: Babs 10 jaar bij Sidekix

In onze rubriek ‘Achter het Masker’ geven we je antwoord op deze vraag. In deze editie maak je kennis met collega Babs van de Valk die al 10 jaar met plezier bij Sidekix werkt.

Zomerborrel 2022

De zomer goed inluiden doen we natuurlijk samen bij Sidekix. Met gekoelde drankjes en heerlijke pizza’s hebben we genoteten van de eerste warme dagen voor de vakantieperiode begint.

Sales vanuit je Hart®

Authentiek jezelf zijn in de zakenwereld. Het klinkt eenvoudig, maar dat is het niet. Daarom hebben we onze collega’s van de afdeling Sales en Marketing de training Sales vanuit je Hart® van De KlantBetekenaars laten volgen, waarin zij leerden hoe authenticiteit een onmisbare tool is in het bouwen van sterke relaties met collega’s en klanten.

Achter het Masker: Jan 10 jaar bij Sidekix!

Jan de Jong is sinds deze maand 10 jaar werkzaam bij Sidekix. In een nieuwe editie van Achter het Masker vertelt hij ons over hoe de afgelopen jaren bij Sidekix zijn geweest.

Ontwikkelen met Sidekix

Samen met de andere Teamleiders volgt Noud Hutjens de Middle Management Development Training. Hij vertelt ons in een interview hoe de training tot nu toe loopt en wat hij en zijn medecursisten ervan vinden.

UConnect met Sidekix

Namens Sidekix waren collega’s Pierre Schreuder (HR-manager) en Shirley Koolen (Recruiter) gisteren tijdens UConnect aanwezig. We laten Shirley aan het woord om te vertellen over deze ervaring.  

NT2 bij Sidekix

Sidekix biedt NT2 (Nederlands als Tweede Taal) cursus aan, zodat collega’s de Nederlandse taal leren spreken, schrijven en begrijpen.

Van collega’s naar studiegenoten

Onze teamleiders starten in februari met een Middle Management Development Training, waarin ze zichzelf persoonlijk en professioneel gaan ontwikkelen.

Een leuke bijbaan voor naast je studie

Soms klinken bijbaantjes niet alleen saai, maar zijn ze dat ook. Maar geen zorgen, want bij Sidekix hebben we bijbaantjes die wél leuk en uitdagend zijn.

Achter het masker: Lead Agent

Sidekix zet zich iedere dag in om haar klanten als held uit de strijd te laten komen. In onze rubriek ‘Achter het masker’ geven we je een kijkje achter het masker van Sidekix. In deze editie is het de beurt aan Lead Agent Auke van Lankveld.

Uitbreiding Sidekix BHV-team

Bij Sidekix vinden we het belangrijk om de veiligheid van onze collega’s te kunnen waarborgen. We hebben daarom ons BHV-team uitgebreid met nieuwe leden!

Een dag met kunst, vrienden en familie bij Sidekix!

Het was vorige week extra gezellig bij Sidekix tijdens de Art-Inn van Noble-Art. Verschillende collega’s zijn deze dag samen met hun vrienden en/of familie langs geweest om kunst te kijken en een leuke middag te hebben met elkaar.

Achter het masker: Tosca 10 jaar in dienst

Tosca is 52 jaar en woont samen met haar man en drie kinderen in Uden. In 2011 is ze gestart bij Sidekix in de functie Assistent Projectmanager. Sinds dien heeft ze verschillende functies binnen de organisatie bekleed. Sinds dit jaar is Tosca al 10 jaar een belangrijke schakel in het team van Sidekix.

Achter het masker: Orderpicker

Sidekix zet zich iedere dag in om haar klanten als held uit de strijd te laten komen. In onze rubriek ‘Achter het masker’ geven we je een kijkje achter het masker van Sidekix. In deze editie is het de beurt aan E-fulfilmentmedewerker Moniek van den Boogaart

De Leerschool Uden en Sidekix

Van school naar werk; dat is één van de centrale thema’s van De Leerschool Uden. Deze prachtige organisatie zet zich o.a. in voor jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Achter het masker: Machine Operator

Sidekix zet zich iedere dag in om haar klanten als held uit de strijd te laten komen. In onze rubriek ‘Achter het masker’ geven we je een kijkje achter het masker van Sidekix. In deze editie is het de beurt aan Machine Operator Johan van Elten.

Sporten werkt met Sidekix

Lekker sporten via Sidekix? Dat kan! Dankzij ons nieuwe Fitnessplan is het mogelijk om als medewerker bij Sidekix met korting te sporten.