Skip to content

Jouw Toekomst als Orderpicker in Uden

Bij Sidekix, gevestigd in Uden, bieden we niet zomaar orderpicker jobs; we bieden de kans om deel uit te maken van een bloeiend e-commerce bedrijf met een toegewijd team en een duidelijke visie. Als orderpicker ben je niet slechts een schakel in het proces; je bent een essentiële drijvende kracht achter ons streven naar uitmuntendheid.

Waarom zou je kiezen voor een van onze orderpicker jobs bij Sidekix? Onze werkplek in Uden biedt niet alleen een aantrekkelijk salaris, maar ook flexibele werktijden die rekening houden met jouw behoeften en verplichtingen. Bij Sidekix geloven we in het creëren van een ondersteunende werkomgeving waarbinnen jouw talent en inzet worden gewaardeerd en beloond.

Jouw Rol als Orderpicker

Als orderpicker in Uden ben je constant in beweging. Je taak is om orders nauwkeurig en snel te verzamelen. Dit vereist een goede fysieke conditie, maar ook een scherp oog voor detail. Je werkt vaak onder tijdsdruk, maar dankzij een goed team en duidelijke processen verloopt alles meestal op rolletjes.

Werken als orderpicker betekent ook dat je constant nieuwe dingen leert. De technologie in de logistieke sector ontwikkelt zich snel, en je krijgt de kans om met de nieuwste systemen en methodes te werken. Dit houdt je werk interessant en zorgt ervoor dat je je blijft ontwikkelen. En niet te vergeten, de teamwork-ervaring die je opdoet is onbetaalbaar.

IMG_3293

Hoe Word Je Lid van Ons Team?

Ben je klaar om jou carrière als orderpicker in Uden te beginnen? Met een breed aanbod aan beschikbare posities en de kans om te werken in een bloeiende sector, is dit het perfecte moment om de stap te zetten. Sidekix biedt niet alleen uitdagende en leuke orderpicker jobs, maar ook de mogelijkheid voor professionele groei en ontwikkeling. Sluit je aan bij het team van toegewijde professionals en speel een sleutelrol in een van de meest vitale sectoren van vandaag. Je toekomst als orderpicker in Uden begint hier!

Shiftleader E-fulfilment

Shiftleader E-fulfilment

Wij zoeken een proactieve en resultaat gerichte shiftleader. Heb jij enige ervaring met coördineren van processen binnen een logistieke omgeving en weet jij ook nog eens van aanpakken met een team om samen deadlines te halen? Dan zoekt Sidekix jou! Lees snel verder.
40 uur-
MBO

Procescontroller

Procescontroller

Ben jij een gedreven professional met een passie voor procesoptimalisatie en kwaliteitsmanagement? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Sidekix groeit en daarom zoeken wij een ervaren Procescontroller om deze nieuwe functie vorm te geven.
40 uur, 32 uur-
HBO