Skip to content

Nieuwe logistieke uitdaging

Bij Sidekix in het gezellige Uden wacht een warm welkom op iedereen die geïnteresseerd is in een carrière in de logistiek. Denk aan een werkplek waar je je direct thuis voelt, met een team dat als een familie aanvoelt. In Uden, een stad die bekend staat om zijn vriendelijke sfeer, biedt Sidekix een unieke kans om te groeien in een ondersteunende en positieve omgeving. De bedrijfscultuur bij Sidekix draait om samenwerking, waarbij iedereen elkaar helpt en waardeert. Jouw toekomstige rol in dit team is niet alleen belangrijk voor het bedrijf, maar ook voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Jouw rol als logistiek medewerker

Als logistiek medewerker bij Sidekix zul je snel merken dat je rol veel meer inhoudt dan de standaard logistieke taken. Hier draait het om het creëren van een efficiënte en vrolijke werkplek. Je bent de spil in het logistieke proces, betrokken bij alles van de ontvangst tot aan de verzending van goederen. Wat deze rol extra bijzonder maakt, is de kans om te werken met de nieuwste technologieën, waardoor je werk niet alleen leuker maar ook leerzamer wordt. Dit is een kans om te schitteren in een baan die je dagelijks uitdaagt en waar je je talenten kunt ontwikkelen, of je nu dichtbij in Uden of in de omgeving van Eindhoven woont.
IMG_3293

Logistieke talenten

Deze kans bij Sidekix is meer dan een baan; het is een uitnodiging om deel uit te maken van een gemeenschap waar jouw liefde voor logistiek en je talenten volledig tot bloei kunnen komen. Ben je klaar om deze uitdagende en voldoening gevende stap in je carrière te zetten in een bedrijf dat zowel in Uden als Eindhoven zijn wortels heeft? Wacht dan niet langer en sluit je aan bij de Sidekix-familie!

Shiftleader E-fulfilment

Shiftleader E-fulfilment

Wij zoeken een proactieve en resultaat gerichte shiftleader. Heb jij enige ervaring met coördineren van processen binnen een logistieke omgeving en weet jij ook nog eens van aanpakken met een team om samen deadlines te halen? Dan zoekt Sidekix jou! Lees snel verder.
40 uur-
MBO

Bijbaan Orderpicker E-Fulfilment

Bijbaan Orderpicker E-Fulfilment

Sidekix is aan het groeien! We hebben meer klanten, meer werk en zoeken daarom nieuwe collega’s. We zijn op zoek naar iemand die graag op zondag en doordeweeks in de avonden als Orderpicker E-Fulfilment uren wil komen maken. Iets voor jou? Lees dan snel verder!
Bijbaan-
Overig