Skip to content

Nieuwe logistieke uitdaging

Bij Sidekix in het gezellige Uden wacht een warm welkom op iedereen die geïnteresseerd is in een carrière in de logistiek. Denk aan een werkplek waar je je direct thuis voelt, met een team dat als een familie aanvoelt. In Uden, een stad die bekend staat om zijn vriendelijke sfeer, biedt Sidekix een unieke kans om te groeien in een ondersteunende en positieve omgeving. De bedrijfscultuur bij Sidekix draait om samenwerking, waarbij iedereen elkaar helpt en waardeert. Jouw toekomstige rol in dit team is niet alleen belangrijk voor het bedrijf, maar ook voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Jouw rol als logistiek medewerker

Als logistiek medewerker bij Sidekix zul je snel merken dat je rol veel meer inhoudt dan de standaard logistieke taken. Hier draait het om het creëren van een efficiënte en vrolijke werkplek. Je bent de spil in het logistieke proces, betrokken bij alles van de ontvangst tot aan de verzending van goederen. Wat deze rol extra bijzonder maakt, is de kans om te werken met de nieuwste technologieën, waardoor je werk niet alleen leuker maar ook leerzamer wordt. Dit is een kans om te schitteren in een baan die je dagelijks uitdaagt en waar je je talenten kunt ontwikkelen, of je nu dichtbij in Uden of in de omgeving van Eindhoven woont.
IMG_3293

Logistieke talenten

Deze kans bij Sidekix is meer dan een baan; het is een uitnodiging om deel uit te maken van een gemeenschap waar jouw liefde voor logistiek en je talenten volledig tot bloei kunnen komen. Ben je klaar om deze uitdagende en voldoening gevende stap in je carrière te zetten in een bedrijf dat zowel in Uden als Eindhoven zijn wortels heeft? Wacht dan niet langer en sluit je aan bij de Sidekix-familie!

Bijbaan klantenservice: Serviceheld

Bijbaan klantenservice: Serviceheld

Een bijbaantje: dé manier om nieuwe mensen te leren kennen, werkervaring op te doen én een extra zak centen te verdienen. Voor ons Contact Center zijn wij in de zomerperiode op zoek naar nieuwe collega’s die ons team komen versterken.
12 uur-
Overig

Proces- en kwaliteitsspecialist

Proces- en kwaliteitsspecialist

Wij zoeken een gemotiveerde Proces- en Kwaliteitsspecialist om onze afdeling Finance& Control te versterken. Je zorgt voor draagvlak binnen de organisatie en helpt bij het opzetten en onderhouden van proces- en kwaliteitsstandaarden.
40 uur, 32 uur-
HBO