Skip to content

Stage: Contact Center Medewerker

BOL – Meeloopstage – Uren in overleg

Ben jij op zoek naar een stageplek waar je niet alleen ervaring opdoet, maar ook een leuke tijd beleeft? Dan is een stage bij het Sidekix Contact Center iets voor jou! Want het serviceteam heeft ook dit jaar plek voor een gemotiveerde Contact Center Stagiair.

Wat ga je doen

tijdens je stage?

Als Contact Center Stagiair leer je meer over service en relatiebeheer. De focus ligt op klanttevredenheid, zodat jij aan het eind van je stage alle kwaliteiten beheerst die een Contact Center Medewerker nodig heeft.

Je wordt tijdens je stageperiode begeleid door een teamleider. Hij/zij leert jou de fijne kneepjes van het vak en staat klaar om je te adviseren. Ook ben je volwaardig onderdeel van het team en maak je van dichtbij mee hoe het bedrijfsleven werkt.

Werken bij Sidekix stage groepsfoto

Wat ga je doen?

Sidekix ondersteunt diverse A-merken en neemt voor veel van hen (een deel van) het klantcontact uit handen. Jij helpt tijdens je stage mee om van deze klanten helden te maken. Door mee te draaien in de praktijk ontwikkel je jouw kwaliteiten en vaardigheden als Contact Center Medewerker. Je houdt je bezig met de verschillende onderdelen van dit vakgebied. Zo ga je aan de slag met:

Daarnaast krijg je ruimte om je BPV-plan op te zetten, uit te voeren en bijbehorende opdrachten te volbrengen. Daarnaast krijg je gerichte trainingen in klantbenadering en wordt je goed gecoacht om je klantbenadering en communicatievaardigheden te ontwikkelen, zowel schriftelijk als telefonisch. Hiermee leer jij hoe een organisatie te werk gaat en sta je een streep voor op de toekomst in de arbeidsmarkt.

Wie zoekt Sidekixt

voor deze stage?

Voor deze stageplek is Sidekix op zoek naar een gemotiveerde student die zin heeft zijn/haar communicatie skills uit te breiden. Het is belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst en een duidelijke telefoonstem hebt. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar en vind je het leuk om deel te zijn van een hecht team. Het betreft een fulltime stage waarbij je van maandag tot en met vrijdag  aan de slag gaat en soms eventueel op de zaterdag aanwezig moet zijn.  

Arbeidsvoorwaarden

Een stage bij Sidekix komt met de nodige voordelen. Als Stagiair bij het Sidekix Contact Center geniet je van:

Wordt dit jouw stage? Stuur dan je CV en motivatie naar teamleider@sidekix.nl.

Shiftleader E-fulfilment

Shiftleader E-fulfilment

Wij zoeken een proactieve en resultaat gerichte shiftleader. Heb jij enige ervaring met coördineren van processen binnen een logistieke omgeving en weet jij ook nog eens van aanpakken met een team om samen deadlines te halen? Dan zoekt Sidekix jou! Lees snel verder.
40 uur-
MBO

Operator Print

Operator Print

Als Operator Print werk je midden in de bruisende productieomgeving van Sidekix. Je gaat aan het werk met een van de machines uit ons machinepark. Het is jouw verantwoordelijkheid om te zorgen dat deze machine goed is ingesteld en netjes wordt onderhouden.
24 uur, 40 uur-
MBO