Skip to content

Stage: Office Assistant

BOL – Meeloopstage – Uren in overleg

Plannen, communiceren en organiseren: als Office Assistant moet je van alle markten thuis zijn om secretariële ondersteuning te bieden aan een bedrijf. Juist daarom is het belangrijk dat je een stage volgt die je de juiste handvatten geven zodat je goed voorbereid de arbeidsmarkt op kan gaan na je studie.  En laat het Sidekix Contact Center nu precies zo’n stage voor jou hebben!

Wat ga je doen

tijdens je stage?

Als Office Assistant Stagiair kom je te werken bij het Sidekix Contact Center. Je maakt hier onderdeel uit van het serviceteam van Sidekix, waar je onder goede begeleiding meer leert over relatiebeheer, informatiemanagement, planning en communicatie. Onderdelen die jou verder brengen in jouw studieloopbaan. Door bij Sidekix in de praktijk mee te werken, leer je van dichtbij hoe je servicegericht te werk moet gaan en hoe je snel schakelt tussen verschillende opdrachten.

Werken bij Sidekix stage groepsfoto

Jouw taken

Tijdens jouw stage werk je actief mee bij ons Contact Center. Hier houd jij je bezig met diverse taken die je helpen jezelf als Office Assistant te ontwikkelen en die je voorbereiden op het bedrijfsleven. Sidekix neemt voor veel bedrijven namelijk (een deel van) het klantcontact uit handen, waardoor je veel verschillende ervaringen in dit vakgebied kunt opdoen. Zo ga je bij Sidekix:

Daarnaast krijg je ruimte om je BPV-plan op te zetten, uit te voeren en bijbehorende opdrachten te volbrengen. Daarnaast krijg je gerichte trainingen in klantbenadering en wordt je goed gecoacht om je klantbenadering en communicatievaardigheden te ontwikkelen, zowel schriftelijk als telefonisch. Hiermee leer jij hoe een organisatie te werk gaat en sta je een streep voor op de toekomst in de arbeidsmarkt.

Wie zoekt Sidekixt

voor deze stage?

Representatief, gemotiveerd en klaar voor een leerzame uitdaging: dat ben jij in een notendop! Tijdens je stage is er een balans tussen samenwerken en zelfstandig werken. Je bent leergierig en niet bang om vragen te stellen. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal goed in zowel woord als geschrift en heb je een duidelijke telefoonstem.

Arbeidsvoorwaarden

Een stage bij Sidekix komt met de nodige voordelen. Als Stagiair bij het Sidekix Contact Center geniet je van:

Wordt dit jouw stage? Stuur dan je CV en motivatie naar teamleider@sidekix.nl.

Projectmanager

Projectmanager

Ben jij een gedreven projectmanager die energie krijgt van het plannen, uitvoeren en afronden van afwisselende projecten? Dan is deze functie iets voor jou!
40 uur, 32 uur-
HBO

Operator Print

Operator Print

Als Operator Print werk je midden in de bruisende productieomgeving van Sidekix. Je gaat aan het werk met een van de machines uit ons machinepark. Het is jouw verantwoordelijkheid om te zorgen dat deze machine goed is ingesteld en netjes wordt onderhouden.
24 uur, 40 uur-
MBO