Skip to content

Start als Student-Orderpicker in Uden

Studeer je en ben je op zoek naar een flexibele bijbaan die goed te combineren is met je studie? Overweeg dan eens om als student orderpicker bij sidekix aan de slag te gaan. Sidekix biedt volop kansen voor studenten die willen bijverdienen en tegelijkertijd waardevolle werkervaring willen opdoen. Als orderpicker in Uden krijg je niet alleen de kans om je bankrekening te spekken, maar ontwikkel je ook vaardigheden die in je latere carrière van pas kunnen komen.

Werken als orderpicker betekent dat je een actieve rol speelt in het magazijnproces. Je taken variëren van het verzamelen van producten tot het klaarmaken van bestellingen voor verzending. Deze bijbaan is perfect voor studenten, omdat je werkt in shifts die vaak flexibel in te delen zijn rond je studierooster.

De voordelen van werken als orderpicker

Als student-orderpicker in Uden profiteer je van verschillende voordelen. Ten eerste biedt het je de flexibiliteit die je nodig hebt om je studie en werk te combineren. Bij Sidekix kun je kiezen tussen de dag en de nachtploeg, zodat je overdag of s’ nachts nog bij kan leren. Dit betekent dat je geen college hoeft te missen en toch een leuk zakcentje kunt verdienen.

Daarnaast doe je als student-orderpicker waardevolle werkervaring op in de logistieke sector. Je leert hoe je efficiënt en nauwkeurig kunt werken, iets wat in elke carrière van pas komt. Ook ontwikkel je soft skills zoals teamwork, tijdsmanagement en probleemoplossend vermogen. Deze vaardigheden zullen je niet alleen helpen tijdens je studie, maar ook in je toekomstige beroepsleven.

IMG_3368

Jouw stap naar een flexibele baan in Uden

Kortom, als student op zoek naar een bijbaan, biedt werken als order picker in Uden je niet alleen een flexibele manier om geld te verdienen, maar ook de kans om waardevolle ervaring op te doen. Of je nu je CV wilt versterken, nieuwe vaardigheden wilt leren of gewoon wat extra geld nodig hebt, een baan als orderpicker kan de ideale oplossing zijn. Stap in de wereld van logistiek bij Sidekix en ontdek hoe jij als orderpicker student het verschil kunt maken!

Technisch applicatiebeheerder

Technisch applicatiebeheerder

Jij hebt al enige ervaring binnen applicatiebeheer opgedaan en bent een resultaatgerichte teamplayer met sterke communicatieve vaardigheden. Je houdt van uitdagingen en kan snel schakelen wanneer dit nodig is. Je bent kritisch op jezelf en op de processen. Daarnaast ben je proactief en toont graag eigen initiatief. Jij bent de technisch applicatiebeheerder die wij zoeken!
40 uur, 32 uur-
HBO

Orderpicker E-Fulfilment

Orderpicker E-Fulfilment

Sidekix is aan het groeien! We hebben meer klanten, meer werk en zoeken daarom nieuwe collega’s. We zijn op zoek naar iemand die graag in de middag en avond uren wil maken als Orderpicker. Iets voor jou? Lees dan snel verder!
32 uur, 40 uur-
Overig