Skip to content

Start jouw carrière als orderpicker

Sta je klaar om een actieve en essentiële rol te spelen in de logistiek? Kijk dan eens naar onze orderpicken vacatures. Als orderpicker ben je een onmisbare schakel in het logistieke proces, waarbij je ervoor zorgt dat klanten precies krijgen wat ze besteld hebben. Deze baan is perfect voor iemand die van aanpakken weet en graag in beweging blijft.

Werken als orderpicker is meer dan alleen producten van A naar B verplaatsen. Het is een kunst van precisie, snelheid en efficiëntie. Je werkt in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en van een beetje uitdaging houdt? Dan is een baan als orderpicker iets voor jou!

Wat houdt het werk van een orderpicker In?

Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het verzamelen van producten uit het magazijn om klantbestellingen samen te stellen. Je gebruikt daarbij lijsten of digitale systemen om de juiste items te vinden en verzamelt deze zo snel en nauwkeurig mogelijk. Het is belangrijk dat je oog hebt voor detail, want fouten kunnen leiden tot vertragingen en ontevreden klanten.

Je bent constant in beweging, tilt en verplaatst goederen, en gebruikt soms hulpmiddelen zoals een palletwagen of heftruck. Goede fysieke conditie is daarom essentieel. Maar het gaat niet alleen om fysieke kracht; je moet ook slim kunnen werken om de meest efficiënte routes door het magazijn te vinden.

Werken bij Sidekix als Shopper

De voordelen van werken als orderpicker

Een van de grote voordelen van werken als orderpicker is de actieve aard van het werk. Je bent de hele dag bezig en de tijd vliegt voorbij. Daarnaast biedt het werk als orderpicker een kans om essentiële vaardigheden te ontwikkelen, zoals nauwkeurigheid, organisatie en tijdmanagement.

Als je enthousiast bent over een actieve baan waarbij je een cruciale rol speelt in de logistieke keten, dan is een baan als orderpicker iets voor jou. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of een flexibele nachtdienst, Sidekix biedt een wereld vol kansen.

Front-end Developer

Front-end Developer

Zoek je een inspirerende plek om een nieuwe stap te maken als Front-end developer? Dan heb je nu een mooie kans om ons webdevelopment team te komen versterken.
32 uur, 40 uur-
HBO, MBO

Medior Systeembeheerder

Medior Systeembeheerder

Sidekix zoekt een enthousiaste medior systeembeheerder met enkele jaren ervaring om deel uit te maken van het dynamische team in Uden! Als de ultieme sidekick voor onderscheidende marketingcampagnes en webshoplogistiek, werkt Sidekix samen met toonaangevende partners zoals de Postcode Loterij, KPN en Voetbal International.
40 uur, 32 uur-
MBO