Skip to content

Start jouw carrière als orderpicker

Sta je klaar om een actieve en essentiële rol te spelen in de logistiek? Kijk dan eens naar onze orderpicken vacatures. Als orderpicker ben je een onmisbare schakel in het logistieke proces, waarbij je ervoor zorgt dat klanten precies krijgen wat ze besteld hebben. Deze baan is perfect voor iemand die van aanpakken weet en graag in beweging blijft.

Werken als orderpicker is meer dan alleen producten van A naar B verplaatsen. Het is een kunst van precisie, snelheid en efficiëntie. Je werkt in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en van een beetje uitdaging houdt? Dan is een baan als orderpicker iets voor jou!

Wat houdt het werk van een orderpicker In?

Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het verzamelen van producten uit het magazijn om klantbestellingen samen te stellen. Je gebruikt daarbij lijsten of digitale systemen om de juiste items te vinden en verzamelt deze zo snel en nauwkeurig mogelijk. Het is belangrijk dat je oog hebt voor detail, want fouten kunnen leiden tot vertragingen en ontevreden klanten.

Je bent constant in beweging, tilt en verplaatst goederen, en gebruikt soms hulpmiddelen zoals een palletwagen of heftruck. Goede fysieke conditie is daarom essentieel. Maar het gaat niet alleen om fysieke kracht; je moet ook slim kunnen werken om de meest efficiënte routes door het magazijn te vinden.

Werken bij Sidekix als Shopper

De voordelen van werken als orderpicker

Een van de grote voordelen van werken als orderpicker is de actieve aard van het werk. Je bent de hele dag bezig en de tijd vliegt voorbij. Daarnaast biedt het werk als orderpicker een kans om essentiële vaardigheden te ontwikkelen, zoals nauwkeurigheid, organisatie en tijdmanagement.

Als je enthousiast bent over een actieve baan waarbij je een cruciale rol speelt in de logistieke keten, dan is een baan als orderpicker iets voor jou. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of een flexibele nachtdienst, Sidekix biedt een wereld vol kansen.

Projectmanager

Projectmanager

Ben jij een gedreven projectmanager die energie krijgt van het plannen, uitvoeren en afronden van afwisselende projecten? Dan is deze functie iets voor jou!
40 uur, 32 uur-
HBO

HR Adviseur

HR Adviseur

Ben jij een HR professional met een stevige maar toegankelijke persoonlijkheid en een passie voor groei in een dynamische MKB-omgeving? Beschik jij over een aanpakkersmentaliteit, maar kun jij af en toe ook afstand nemen om te reflecteren? Grijp dan deze unieke kans om een cruciale rol te spelen in de ontwikkeling van onze organisatie!
40 uur, 28 uur-
Overig